445 – GHINION LA ARAD

Alex Mirea/ Dragos Despinoiu: ”Am avut din nou ghinion insa punctele pierdute acum, erau mult mai pretioase decat cele pierdute la Cluj.

In penultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Aradului 2010, echipajul #445 – Alex Mirea/ Dragos Despinoiu, plecau ca lideri in Trofeul ”Klar Macadam”, trofeu oferit echipajului care aduna cele mai multe puncte in ultimele patru etape ale sezonului, la egalitate de puncte cu echipajul #93 – Bogdan Nastase/ Alexandru Popidan, dar si pe pozitia secunda in Cupa DACIA 2010. Aradul, trebuia sa aduca puncte pentru a consolida pozitia secunda in Cupa DACIA 2010 dar si pentru a face un pas mare spre victoria in trofeului ”Klar Macadam”, insa echipajul #445 a fost lovit de ghinion pe PS9 – Nadas 1 fiind nevoit sa abandoneze desi se afla pe pozitia secunda in cadrul Cupei DACIA.

Alex Mirea: ’’Am pornit la Arad foarte increzatori dupa victoria de la Brasov dar din pacate am avut din nou ghinion insa punctele pierdute acum, erau mult mai pretioase decate cele pierdute la Cluj. Eram constienti ca orice loc pe podium ne-ar fi fost mai mult decat suficient si acceptasem asta insa cred ca soarta a considerat ca nu poate fi atat de simplu.

          Am castigat PS 8 – Conop 1, si am luat startul pe PS9 – Nadas 1 insa dupa ce avusesm un ritm excelent de cursa, am fost nevoiti sa abandonam deoarece nu am reusit sa scoatem masina dintr-un interior de viraj care se transformase in patinoar datorita precipitatiilor si umiditatii din padure. A fost al II lea abandon din acest an, primul survenind datorita penelor de cauciuc. Doua abandonuri din care nici macar nu am putut transforma esecul in cunostinte. Doua abandonuri extrem de costisitoare si nedrepte dar suntem constienti ca in raliuri e nevoie si de putin noroc insa este foarte frustrant sa abandonezi stiind ca masina functioneaza.

          Cu toate astea, Raliul Aradului ramane in mintea noastra ca unul dintre cele mai frumoase, mai complexe si mai tehnice raliuri de macadam dintre cele la care am participat.

Acum vom incerca sa stergem cu buretele si sa ne concentram toata atentia pe ultima etapa din campionat – Raliul Iasiului – unde avem ocazia sa demonstram ca suntem cei mai buni. Avem doua saptamani la dispozitie sa pregatim masina si sa lucram la psihicul nostru pentru ca ne asteapta cea mai mare incercare din cariera. Am facut mai multe calcule insa obiectivul este pentru prima data unul singur, locul 1. Este posibil ca doi sa se bata si al III lea sa castige insa Iasiul va fi pentru noi un raliul de totul sau nimic !  

Le dorim prietenilor si concurentilor nostri directi #93 – Bogdan Nastase/ Alexandru Popidan care au suferit un accident foarte dur la acest raliu refacerea masinii de concurs cat mai repede si, poate si mai important, refacerea psihica pana la Raliul Iasiului.”

Echipajul #445 este sustinut de www.dinmarbroker.roAsigurari Online, www.dinmarleasing.ro/autovehicule rulate, www.audiotrust.ro – studio audio, X-Motors Garage.

PR : www.alexmirea.ro