Bogdan Nastase/Alex Popidan: Ne bucuram ca nu am lovit nici un spectator

Raliul Aradului 2010, penultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a inceput pentru echipajul 93, Bogdan Nastase/Alex Popidan, cu speranta la o noua victorie in cadrul Cupei Dacia si implicit in cadrul “Trofeului Klar Macadam”, trofeu oferit echipajului care aduna cele mai multe puncte in ultimele 4 etape ale sezonului. Desi au incheiat superspeciala programata in prima zi a raliului cu al patrulea timp, cei doi au pornit in ziua secunda increzatori in fortele proprii. S-au vazut insa nevoiti sa puna capat evolutiei lor pe a treia proba speciala, cand, dupa o spectaculoasa saritura, au avut parte si de o spectaculoasa iesire in decor, soldata, din fericire, doar cu avarierea masinii.

Bogdan Nastase:Am inceput bine raliul, probele mi-au placut foarte mult si imi pare rau ca nu am reusit sa le parcurgem pe toate in regim de cursa. Am pornit hotarati sa ne impunem la Cupa Dacia, dar norocul nu a fost de partea noastra la Arad. Pe proba cu numarul 2, Lipova 1, l-am lovit pe Eugen Badina, care era in sant. Am ajuns cu bine la finalul probei, eram pe 3 la Cupa. Urmatoarea speciala am inceput-o in forta, insa raliul s-a terminat pentru noi dupa saritoare, cand, dupa aterizare, am lovit o borna si ne-am rostogolit de 5 ori.

Alex Popidan:A fost un raliu scurt pentru echipajul 93, dar frumos. Probele foarte frumoase, insa aderenta s-a schimbat foarte mult dupa ploaie, mai ales in zona de padure a specialei cu numarul 2. Pacat ca superspeciala nu s-a tinut pe zi, poate asa erau si mai multi spectator. Cat despre abandonul nostru tot ce pot sa zic e ca ma bucur enorm ca nu am lovit pe nimeni.

Echipajul 93 multumeste sponsorilor Placari Faine, Hago, Migua, Kerakoll, Pensiunea Gallery, mecanicilor, echipajelor 445 (Alex Mirea/Dragos Despinoiu) si 469 (Sebastian Barbu/Razvan Hulea), lui Viorel Ivan, lui Bogdan Stanoiev, lui Spartacus Popa, tuturor prietenilor, dar si spectatorilor prezenti la locul accidentului de pe PS 3 pentru incurajari.

Bogdan si Alex nu se dau batuti si vor incerca sa se prezinte la startul Raliului Iasului, ultima etapa a CNRD 2010 ce se va desfasura in perioada 7-9 octombrie.

PR Raluca Magdas

Media Board

Foto: Cipi Vanga/rallymax.ro