Numarul 6 al revistei Dirt Bike Zone este unul special racing!

Numarul sase al revistei Dirt Bike Zone este unul special “racing”!

Nu mai putin de opt competitii off-road, de la enduro la rally raid, si au facut loc in paginile editiei pe luna septembrie a revistei Dirt Bike Zone. Intrucat, in ciuda crizei, motociclismul romanesc a avut parte de o vara fierbinte, redactorii primei reviste moto online din Romania, dedicata exclusiv scenei off-road, au avut mult de lucru si au hotarat sa nu faca nici un compromis, scriind aproape din scoarta in scoarta despre competitii, la care au si participat, pentru a va putea rasfata cu articole bine impregnate de atmosfera curselor.

Cover story-ul lunii septembrie este dedicat primei editii a Drachones Rally Raid, o aventura de peste 2.700 de kilometri care a traversat intreaga Romanie si la care Marc Sandu, redactorul sef al revistei Dirt Bike Zone a reusit sa se claseze pe locul trei. In aceasta vara, Dragos Lala Zudor a fost omul de teren al Dirt Bike Zone, poate singurul jurnalist prezent la datorie pe toata durata Castrol Extreme Adventure 2010, competitie despre care puteti citi un amplu reportaj.

In numarul sase al Dirt Bike Zone, Dragos va povesteste despre primul concurs de hill-climb din Europa de Est, organizat la Sibiu, de clubul Crazy Bike, despre International Enduro Festival Transylvania, pus la cale de Patrick Moto in peisajul de basm al muntilor Gurghiu, dar si despre etapa cu numarul trei a Campionatului National de Enduro, desfasurata la Lupeni. Dirt Bike Zone nu a ratat nici etapa de la Lazarea, gratie reportajului semnat de Cosmin Voicu si nici editia “marina” a Moto X Country, desfasurata la Limanu Vama Veche.

Marc Sandu va informeaza despre cum poti sa participi la o etapa din Campionatul National de Supermoto cu un KTM 690 Supermoto R, cu modificari minime si ce trebuie facut pentru a supravietui pe pista, intr-un feature dedicat competitiei de supermoto desfasurate pe circuitul de la AMCKart Tunari.

Noutatile nu se opresc aici, revista Dirt Bike Zone poate fi citita de acum pe un nou suport flash, mult mai elegant si cu o sumedenie de functionalitati (print, statistici, download PDF). Intreaga arhiva a revistei Dirt Bike Zone poate fi acum citita pe acest suport.

Numarul sase al revistei Dirt Bike Zone poate fi achizitionat in varianta tiparita pentru suma de 25 RON plus taxe postale, prin comanda pe adresa [email protected].

Marc Sandu

International Enduro Festival Transylvania este una din cele opt competitii off-road prezentate in acest numar al revistei, unde a participat si Tiberiu Popescu membru al echipei Motorsportnews. O galerie ampla de la acest eveniment aici.