Ploaie, noroi, saritori, bolovani… un raliu de macadam perfect!

Penultima etapa a Campionatului National de Raliuri al Romaniei, desfasurat weekendul trecut la Arad, a adus din nou podiumul pentru echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea: locul 3 la clasa N2, locul 3 in clasamentul general al Cupei Dacia 2010 si locul 1 in clasamentul debutantilor Cupei Dacia 2010.

            “Raliul Aradului 2010, macadamul s-a dovedit a fi suprafata mea preferata…  

A fost o saptamana frumoasa din toate punctele de vedere, totul a functionat perfect cu un rezultat pe masura. Ma bucur enorm ca am terminat pe podium, sincer nu ma intereseaza asa de mult punctele castigate cat experienta pe care am castigat-o in aceasta cursa. Ploaie, noroi, saritori, bolovani… tot tacamul pentru un raliu de macadam perfect. Sper sa le fi placut spectatorilor evolutia noastra si ii astept la Iasi.

Multumirile mele se indreapta in special spre George Grigorescu, Danny Ungur si catre Sebi Itu, fara ei rezultatele din acest sezon nu erau posibile… mersi. “ a spus Sebi la incheierea etapei aradene.

          Sebastian Barbu si Razvan Hulea au facut o cursa buna si sunt multumiti de lupta dusa pe probele speciale, dupa cum declara si Razvan, copilotul echipajului: “La Arad am intalnit cel mai complex traseu din campionatul 2010. Portiuni de viteza foarte mare, portiuni foarte virajate si inguste, saritori spectaculoase, nenumarate viraje pe pod, mai multe tipuri de aderenta pe aceeasi proba iar ploaia nu a facut decat sa ne ingreuneze munca. Dar dupa un raliu greu, un rezultat muncit, si satisfactia e pe masura..  La final am ocupat locul 3 la clasa N2, locul 3 in clasamentul general al Cupei Dacia 2010 si locul 1 in clasamentul debutantilor Cupei Dacia 2010. Urmeaza batalia finala la Iasi unde impreuna cu alte trei echipaje ne vom lupta pentru completarea podimului Cupei Dacia la sfarsit de sezon 2010!!

Suntem alaturi de prietenii nostrii, echipajul 93 Bogdan Nastase/ Alex Popidan si speram ca vor gasi resursele necesare pentru a lua startul la Iasi .”

        Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010 va fi Raliul Iasiului, programat între 8 si 10 octombrie, etapa care va decide ierarhia finala a sezonului 2010.

        Echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea continua cursa cu sprijinul familiilor, prietenilor si doreste sa multumeasca partenerilor de la Schuster & CO Ecologic, Emi Romania, Kappa Racing dealer Subaru Pitesti, Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat si financiara si nu in ultimul rand partenerului tehnic Mach 1 Sport Tech.

PR Andreea Craciun

Credit foto: rallyzoom.ro

 

One thought on “Ploaie, noroi, saritori, bolovani… un raliu de macadam perfect!”

Comments are closed.