Jack Daniel’s Rally Team la raliul Argesului

Jack Daniel’s Rally Team si mesajul de responsabilitate sociala  „Condu responsabil: nu bea la volan”ajung pe Transfagarasan si la Pitesti in perioada 7-9 mai.

Echipa Jack Daniel’s Rally Team, impreuna cu Team Managerul Mihai Leu participa la a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9.

Edwin Keleti si Victor Ponta

Campioni en titre la grupa A si castigatori la Brasov, nu ne vom culca pe laurii victoriei si vom face ca acest sezon lung si dificil sa se incheie tot cu un titlu. Pentru noi, raliul Argesului este ceva complet nou si vom trata cu foarte multa seriozitate aceasta etapa.”

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate prin Mennen SpeedStick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.


Gergo Szabo si Levente Csegzy

Arges este un raliu foarte tehnic, dar noi suntem optimisti. Masina este pregatita si asteptam cu nerabdare Transfagarasanul. Am auzit numai lucruri frumoase despre acest traseu. Tintim podiumul si vom munci foarte mult pentru acest lucru.”

Titi Aur si Karoly Borbely

Configuratia actuala a raliului inseamna dificultate, zona periculoasa, dar este un raliu deosebit de tehnic, oricum, greu din punct de vedere sportiv. Dezavantajul acestui raliu este ca nu se poate merge in bucla si ca regruparile sunt foarte mari, iesindu-se din ritm. Asa cum am mai spus, nefiind fan al probelor de asfalt, astept cu nerabdare macadamul. Intre timp, vom face tot posibilul ca la Arges sa avem rezultate foarte bune.

Catalin Berari si Mihai Sandu

Argesul este un raliu frumos, am participat la el la debutanti cu multi ani in urma. Asteptam cu nerabdare acest raliu, speram ca masina sa fie in regula, sa nu avem probleme tehnice. La fel speram ca si ceilalti colegi ai nostri de echipa – Gergo, Titi, Edwin –   sa aiba rezultate foarte bune.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Foto: Bogdan-motorsportnews.ro