Tombola MotecX de la Tess Rally Brasov si-a desemnat castigatorii

Patru participanti la tombola organizata de “Echipa MotecX” la Tess Rally Brasov vor sta in dreapta pilotilor echipei Napoca Rally Academy la shake-down-ul oficial inaintea Raliul Argesului.

Gheorghe Turc va sta in dreapta lui Tempesta la shake-down-ul din cadrul Raliului Argesului, Roxana Costea va fi copilotul lui Bogdan Marisca la acelasi eveniment, Catalin Radu va experimenta senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de Danny Ungur, iar Bogdan Iordache a castigat o tura in dreapta lui Vlad Cosma la aceeasi sesiune de teste cu circulatia inchisa, dupa tragerea la sorti a premiilor tombolei organizata de “Echipa MotecX” la Tess Rally Brasov.

Locul si ora desfasurarii sesiunii de shake-down din cadrul Raliului Argesului sunt publicate in documentele oficiale ale competitiei.

La fiecare etapa a Campionaului National de Raliuri al Romaniei, Transilvania Motor Sport, unic importator in Romania al produselor marca MotecX, organizeaza o tombola cu premii. Patru norocosi vor castiga castiga dreptul de a trai senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de pilotii Napoca Rally Academy la shake-downul din etapa urmatoare. Astfel, castigatorii de la Brasov vor participa la testele cu circulatia inchisa de la Raliul Argesului, iar cei care vor castiga tombola de la Pitesti vor fi premiati la Raliul Muresului.