Raliul Argesului 2010 – Buletin Informativ nr.2

Ne mai despart cateva zile pana la startul Raliului Argesului, iar pregatirile sunt in faza finala. Mai jos gasiti modificarile de ultima ora, dar si noile variante pentru Regulamentul Particular al Raliului, Regulamentul Rally Show si Planul orar.

Buletin Informativ Nr.2

  1. Din dorinta de a acorda o siguranta sporita echipajelor, organizatorul Raliului Argesului a decis cresterea distantelor destinate incalzirii anvelopelor inainte de startul probelor PS1,8 – Vidraru si a PS 5 – Capra pe coborare. Decizia a fost luata in urma vizitarii traseului de catre o echipa formata din reprezentantii organizatorilor competitiei, ACS Hatters Motorsport, si seful de securitate al competitiei. Planul orar s-a modificat in consecinta si il gasiti atasat, dar si pe pagina de web a competitiei, www.raliulargesului.com.
  2. De asemenea, s-a hotarat deschiderea unui secretariat pentru recunoasteri la startul PS1, in locatia pensiunii „La Cetate”, km 63. Secretariatul va fi deschis incepand de joi dimineata, ora 8, pana sambata, 8 mai, la ora 21:00.
  3. Centrul administrativ al raliului (secretariat, birou de presa, sala de conferinte) se muta de la Hotel Muntenia la Consiliul Judetean Arges, urmand ca la hotelul Muntenia sa se instaleze un panou de afisaj.

Puteti descarca de mai jos :

Regulament Particular Raliul Argesului 2010b

Plan Orar Raliul Argesului 2010

Regulament Rally Showb