Lista echipajelor inscrise la Raliul Clujului 2010

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la debutul Raliului Clujului 2010 . Daca acum o saptamana erau inscrise doar 3 echipaje , astazi numarul acestora a ajuns la 36.

Vineri – 11.06.2010, conform Regulamentului Particular al Raliului Clujului 2010,  a fost termenul limită pentru înscrierea la a patra etapă a sezonului. După acest termen cei care vor dori să participe vor achita o taxă de înscriere majorată cu 20%, astfel încât este posibil ca lista de participanţi să creasca .

La initiativa Comisiei Nationale de Raliuri si cu acceptul FRAS, varianta initiala propusa de organizatori a fost revizuita prin introducerea unei noi Superspeciale Polus Center Cluj, ca prima proba a raliului in ziua de vineri, 25.06.2010, si prin comasarea PS Tarnita si PS Marisel intr-o singura proba, renuntandu-se la ideea de a avea patru probe distincte.

Horatiu SAVU: Am luat in considerare aceste propuneri cu intentia de a mari gradul de spectacol al raliului si cred ca revenirea la proba Tarnita in varianta integrala este benefica din punct de vedere al sportului in sine. Am incercat sa gasim o modalitate prin care sa venim in intampinarea sportivilor in acest an “de criza”, astfel incat intreg raliul sa se desfasoare pe parcursul a trei zile“.

In atentia celor interesati: Datorita punctelor de vedere usor diferite ale Comisiei Nationale de Raliuri si ale FRAS, programul zilei de vineri, 25.06.2010, poate suferi unele modificari.

Descarca lista echipajelor inscrise pana azi la Raliul Clujului 2010 .

sursa : RaliulClujului.ro