Dan Gîrtofan în luptă pentru un loc pe podium

„Nu mai facem niciun calcul! Vom vedea la final ce va fi!”


Echipajul braşovean Dan Gîrtofan/Miţă Lăzărescu se pregăteşte pentru ultima „încercare” din 2010: Raliul Iaşiului, care va avea loc vineri şi sâmbătă în capitala Moldovei. Giri şi Miţă caută la Iaşi să+i depăşească pe Vali Porcişteanu şi Bogdan Marişca şi să prindă un loc pe podiumul ediţiei din 2010 a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.  Cei doi braşoveni sunt despărţiţi de 12 puncte faţă de Vali şi 6 faţă de Bogdan, astfel că orice se poate întâmpla în ultima rundă. „Este un raliu foarte frumos, cu probe speciale care ne plac foarte mult. Cred că specialele din Japonia s-au mutat la Iaşi. Sunt probe foarte sinuoase şi tehnice, terasamanetul este foarte bun, sunt  impecabile. Am avut un pic de alergat la recunoaşteri pentru că este o distanţă destul de mare între probe. Mai bine spus ocolişul să ajungi să intri din nou pe probe este destul de mare, dar, una peste alta, compensează cu organizarea exemplară care se pare că va fi aici, începând de la publicitatea din oraş şi până la cel mai mic detaliu. Obiectivul nostru este să facem o cursă rapidă, să avem ritmul cel puţin pe care l-am avut la Braşov. Sper să ţină şi vremea cu noi. Suntem optimişti pentru acest final de sezon”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri a mai adăugat că nu mai vreau să fac calcule pentru că niciodată nu mi-au ieşit. O să fim atenţi la ce se întâmplă în cursă, la notiţele noastre, la ritmul nostru şi după aceea vom vedea la final ce va fi”.

Echipajul Dan Gîrtofan/Miță Lăzărescu dorește să mulțumească partenerilor Alexandrion Grup România, BKP, Mobil 1 prin Lubexpert, Complexul Valea cu Flori, Aro Palace, Auto Kino Brașov – dealer Subaru și www.giri-rs.ro pentru sprijinul necondiționat acordat.

Bogdan POPESCU

Foto: Cătălin Stoia simcat.ro