Sebastian Barbu/ Razvan Hulea campioni la debutanti in Cupa Dacia, locul 5 in clasamentul general Cupa Dacia!

Cu nouă probe speciale, dintre care cinci s-au desfășurat în prima zi, raliul Iașului a incheiat Campionatul National de Raliuri 2010.

Echipajul 469, format din Sebastian Barbu – pilot si Razvan Hulea – copilot, a terminat sezonul clasandu-se pe locul 5 in clasamentul general al Cupei Dacia si pe locul 1 in clasamentul Debutantilor Cupei Dacia.

La sfarsitul ulrimei etape Sebi a declarat: “Toamna se culeg roadele sezonului…

Sunt fericit ca am terminat primul sezon ca pilot pe prima treapta a podiumului debutantilor. Nu vreau decat sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat si m-au sustinut.

Sfarsit de sezon si pentru noi, campioni la debutanti in Cupa Dacia, locul 5 in clasamentul general Cupa Dacia. Ne vedem la Sibiu Rally Show.

Sezonul 2010 s-a incheiat spre multumirea noastra cu un raliu lung si solicitant. Iasiul ne-a muncit si ne-a bucurat, am incheiat raliul pe locul 4 in clasamentul general al Cupei Dacia si pe locul 1 in clasamentul Debutantilor Cupei Dacia. La sfarsit de sezon, cu sase din sapte raliuri terminate, ne clasam pe locul 5 in clasamentul general al Cupei Dacia, la egalitate de puncte cu locul 4 si pe locul 1 in clasamentul Debutantilor Cupei Dacia! Dorim sa le multumim tuturor colegilor nostri de la Cupa Dacia pentru un campionat extraordinar si o competitie acerba. Nu in ultimul rand dorim sa le multumim tuturor celor care ne-au sustinut si si-au adus contributia la rezultatele noastre din acest sezon.” a spus Razvan, dupa cele doua zile de raliu si dupa un intreg sezon de munca si sperante

Echipajul 469 Sebastian Barbu/Razvan Hulea continua cursa cu sprijinul familiilor, prietenilor si doreste sa multumeasca partenerilor de la Schuster & CO Ecologic, Emi Romania, Kappa Racing dealer Subaru Pitesti, autobizz.ro,  Faxtor Motorshop pentru sustinerea morala cat si financiara si nu in ultimul rand partenerului tehnic Mach 1 Sport Tech.

PR: Andreea Craciun

Foto: Rallyzoom.ro