Raliurile ataca, pilotii indura

Dupa o sesiune de antrenamente alaturi de primarul orasului Targu Mures, Manu Mihalache termina prima proba speciala a etapei de la Targu Mures pe prima prozitie, cu 0.1 secunde in fata lui Vali Porcisteanu.

Dupa show-ul sustinut in parcarea Baneasa Shopping City, bolidul pilotat de Manu Mihalache a fost revizuit si pregatit sa atace podiumul la etapa de la Targu Mures. Intr-o lupta extrem de stransa, in care o zecime de secunda poate insemna pierderea podiumului, Manu Mihalache are o evolutie extraodinara pe prima speciala a raliului si reuseste sa ocupe prima pozitie a podiumului. Lupta pentru podium continua insa, iar tensiunea creste secunda cu secunda. Dupa 7 probe speciale, Manu Mihalache reuseste sa ramana «  in carti », aflandu-se pe cea de-a treia pozitie. Doua probe speciale mai tarziu, cutia de viteze cedeaza, iar Manu Mihalache este nevoit sa abandoneze cursa pentru podium.

« …un raliu cu proba regina foarte tehnica si in acelasi timp foarte rapida care mi-a placut foarte mult dar problema cu roata spate m-a facut sa pierd timp, clasindu-ma doar pe 3 la finalul ambelor probe. Imi pare rau ca nu am putut continua lupta pentru locul 3 si din pacate am pierdut foarte multe puncte in economia campionatului. Pentru Cluj ne propunem clasare pe podium si vom merge la capacitate maxima. Tin sa multumesc in special pentru aceasta etapa partenerului nostru de la TG Mures firma Materom, partener strategic al Valtec Romania si deasemeni sponsorului nostru traditional MarK Mobel cu sediul in Tg Mures. »- a declarat Manu Mihalache la sfarsitul cursei.

Etapa de la Targu Mures a marcat si  intrarea in lumea sporturilor cu motor a unei noi companii, Materom, partener strategic al Valtec Romania. « Materom este o  firma importatoare de piese auto si accesorii cu sediul in Tg Mures si filiale in Iasi, Timisoara si Bucuresti, iar noi cautam sa incheiem parteneriate strategice pe termen lung atit pe partea de distributie cit si pe partea de promovare si comunicare. Avem o relatie foarte buna cu Manu Mihalache si consideram ca impreuna putem avea rezultate remarcabile pe toate planurile »- a declarat Ionut Herzberg, Director Executiv al Valtec Romania.

Alaturi de Repsol prin Valtec Romania si Materom, echipajul Manu Mihalache/Sorin Colceriu este sustinut si de ProFM,  Kraftwerk si Mark Mobel.

Georgiana Niculae

EQ Motorsport Team