Jack Daniel’s Rally Team – o echipa responsabila si campioana la Raliul Sibiului

In perioada 15 – 18 iulie Jack Daniel’s Rally Team participa la Raliul Sibiului, etapa eveniment in Intercontinental Rally Challenge (IRC). Mesajul Jack Daniel’s : “Condu responsabil: nu bea la volan!” va fi sutinut de cele 4 echipaje si Team Managerul Mihai Leu

Mihai Leu: „Jack Daniel’s Rally Team este o echipa puternica si responsabila, membrii echipei aducand spectatorilor si tuturor iubitorilor de raliuri nu numai performante notabile din punct de vedere sportiv, dar si un exemplu de conduita la volan.   

Este prima etapa de macadam, de fapt o etapa mixta de macadam cu asfalt, este un raliu pe care si eu l-am castigat in 2001. Pilotii nostri sunt pregatiti pentru cel mai lung raliu din 2010.  Liderii grupei A, Edwin Keleti si Victor Ponta, campionul en titre al Romaniei , Gergo Szabo si Levente Csegzy, Catalin Berari si copilotul Mihai Sandu, concurand la la grupa K  si multiplul campion al Romaniei, Titi Aur cu Karoly Borbely, vor aduce si sibienilor mesajul nostru, asa cum au facut in ultimile 4 etape din Campionat: „Condu responsabil: nu bea la volan!”

Edwin Keleti: „Eu sunt mare fan al raliului Sibiului pentru ca este un raliu extrem de barbatesc”

Sibiul este un raliu special, nu atat pentru ca marcheaza inceputul probelor pe macadam, dar si pentru ca este extrem de dur si mult mai lung decat celelalte raliuri. Trebuie privit extrem de cerebral, de aceea noi ne propunem o abordare tactica, fara sa atacam. Un loc pe podium va fi benefic pentru noi la Sibiu, dar nu vom risca pentru a cuceri neaparat locul 1. Oricum, salutam organizatorii ca au reusit sa transforme raliul Sibiului intr-o etapa eveniment in IRC.

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Gergo Szabo si Levente Csegzy: „Am fost pe podium anul trecut, vom face totul sa fim si anul acesta”

Sibiul este o provocare pentru noi. Levente este sibian si ne dorim foarte mult victoria. Vom trata cu multa seriozitate probele pentru ca este un raliu dur, care necesita multa atentie si echilibru. Este un „raliu al penelor” datorita traseului si ne vom concentra maxim sa avem cat mai putine probleme tehnice.”             

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

Titi Aur – Am castigat de 4 ori Sibiul

 A venit macadamul si ma bucur. La Sibiu conteaza si viteza, dar si strategia si menajarea masinii pentru ca este un raliu dur. Probele mixte si de noapte sunt niste pete de culoare, care sunt convins ca vor face din raliul Sibiului 2010 unul dintre cele mai reusite din cate au fost pana acum. Santa este o proba foarte grea si impreuna cu toate celelalte elemente transforma Sibiul intr-un raliu adevarat, greu, o proba de barbatie. Am castigat de 4 ori Sibiul si speram sa reusim un loc cat mai bun si de aceasta data.” 

Catalin Berari: Anul trecut Jack Daniel’s a castigat acest raliu

Am avut probleme tehnice la ultimile etape si speram ca masina sa fie in regula. Sibiul este un raliu foarte frumos si greu si ne place. Anul trecut l-a castigat tot un membru al echipei Jack Daniel’s – Jarkko Mietinnen, iar eu am castigat la grupa H si sper ca si anul acesta echipa noastra sa aiba rezultate bune.”

Dupa 4 etape din campionat, Jack Daniel’s Rally Team conduce in clasamentul pe echipe

Edwin Keleti si Victor Ponta conduc in clasamentul grupei A, cu 100 de puncte si 4 victorii. La grupa N Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt pe locul 2 in clasamentul general. De asemenea, tot la grupa N, Titi Aur si Karoly Borbely, se afla acum pe locul  8, echipajul asteptand cu nerabdare macadamul. La grupa K , Catalin Berari si Mihai Sandu sunt pe locul 2.

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Ana-Maria Pascaru

Agentia DRAFTFCB