Intoarcerea la Bucuresti

  • Dupa o pauza de cinci ani, automobilismul revine in capitala
  • Spectacolul va fi total la Baneasa RALLY SHOW
  • Invitati de calibru la conferinta de presa

Poate parea surprinzator, dar editia 2010 a Raliului Tara Barsei „Dunlop-SEAT” marcheaza, dupa o pauza de cinci ani, revenirea automobilismului in capitala Romaniei.

Momentul pilotilor

Baneasa Rally Show va insemna, pentru raliul Tara Barsei Dunlop – SEAT,  momentul spectacolului de gala. Este prilejul pe care toti concurentii, si nu numai ei, il asteapta. Va fi momentul lor, al pilotilor, care, in mod sigur, la Baneasa Rally Show isi vor depasi limitele, pentru a demonstra ce inseamna cu adevarat o cursa automobilistica. „Toata lumea stie ca acest raliu s-a nascut ca sa inlocuiasca o etapa care urma sa fie organizata la Bucuresti. Ne-am gandit ca la cinci ani de la aceea intamplare sa ne intoarcem in capitala pentru un show automobilistic de gala”, a motivat Bela Stoica, presedintele Auto Blic, grupare ce organizeaza acest raliu, „transbordarea” caravanei automoblistice la Bucuresti, si apoi a continuat: Formatul de rally-show, importat acum cativa ani in Romania si  oficializat  in 2010, de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, nu trebuia sa lipseasca din capitala. Este necesar sa gasim solutii pentru promovarea acestui spectaculos sport, iar Bucurestiul este una dintre solutii”.

Spectacol total 

Vineri 27 august, parcarea Baneasa Shopping City din Bucuresti, va fi invadata de bolizii ai caror cai putere vor fi pusi la treaba de piloti, in cadrul unui spectacol ce va fi precedat de alte evenimente speciale, dupa cum urmeaza :

De la ora 13 :00  

Vor fi curse demonstrative oferite de driveri profesionisti insositi de vedete ale sportului si din showbiz.  

Fotbalistul devenit intre timp si pilot de curse, Florentin Petre, va evolua la bordul bolidului sau cu care conduce in clasamentul campionatului de circuit din Bulgaria. 

Fostul antrenor al lui Petre, actualul antrenor al FC Dinamo Bucuresti, Ioan Andone, va fi, pentru scurt timp, partenerul din dreapta al pilotului brasovean Manu Mihalache.

De la ora 17 :00  

Pe spectatori ii mai asteapta evolutiile spectaculoase ce vor fi oferite de pilotii ce provin de la doua scoli de karting, din Brasov si Campulung Muscel.                           

Nu va lipsi nici motociclismul, pe pista urmand sa apara si campionul de motociclism Dan Tatoiu, care, intre timp, a fost atras si de cursele auto.

Defilarea splendidelor masini de epoca, dar si derapajele cu mult cauciuc ars pe care le vor executa campionul national de drift, Gabriel  Onofrei si Sorin „Hai” Ene, care vor evolua pe Nissan Silva S14 si S14A.

De la ora 19 :00 – Baneasa Rally Show

Proba speciala prolog a raliului « Tara Barsei Dunlop –SEAT », cu participarea celor mai buni piloti de raliu din Romania.

Conferinta de presa cu Aur si Leu

Baneasa Rally Show, spectacolul de gala al raliului « Tara Barsei „Dunlop-SEAT »,  va fi prefatat cu o conferinta de presa, ce va avea loc marti 24 august 2010 de la ora 12:00, la “Bourbon Cocktails & Coffee” din incinta Baneasa Shopping City. Invitatii speciali ai conferintei de presa vor fi campionii nationali de raliuri Titi Aur, George Grigorescu si Mihai Leu, singurul campion mondial ce a castigat si titlul la automobilism. 

Dan Craciun

Ofiter de presa

Baneasa Rally Show