Inapoi in circuit

  • Alex Filip revine la volanul unui Citroën C2 R2 Max
  • Cursa conteaza si in Citroen Racing Trophy
  • Urmareste cursa si pe www.alexandrufilip.ro/blog

Dupa accidentul din Raliul Sibiului, Alex Filip revine in competitii la Dementor Rally Show.

Dementor Rally Show, competitia similara cu celebra „Cursa Campionilor” care inchide sezonul 2010, este ultima oportunitate pentru Alex Filip de a evolua sub privirile a catorva mii de spectatori. „Anul acesta am avut cel mai grav accident din cariera si dupa Raliul Sibiului, din cauza lipsei de buget, nu am mai luat startul la nicio etapa. In aceste conditii chiar nu puteam sa ratez rally show-ul de la Sibiu asa ca voi lua startul la volanul unui Citroen C2 R2 Max apartinand echipei Napoca Rally Academy si as vrea sa-i multumesc pentru asta lui Marco Tempestini”, a spus Alex Filip.

Dementor Rally Show a fost inclus, la fel ca si anul trecut, si in Citroen Racing Trophy Romania, ceea ce inseamna ca lupta la grupa A va fi una extrem de interesanta. „Ma bucur ca revin alaturi de ceilalti piloti din Citroen Racing Trophy si sper sa-mi imbunatatesc performanta de anul trecut cand am termninat pe locul 3”, a mai adaugat Alex Filip.

Dementor Rally Show se va desfasura in perioada 5 – 6 noiembrie, pe circuitul de rally cross din Sibiu, acelasi pe care se desfasoara si super speciala din Raliul Sibiului. „Sunt sigur ca va fi o cursa extrem de spectaculoasa si tocmai de aceea voi posta toate intamplarile importante si pe blogul meu personal (www.alexandrufilip.ro/blog)”, a completat Alex Filip.

In 2010, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu este sustinut de: Orange Romania, Michelin Romania, Computerland, Baumax Romania, Radcom, Citroën Romania, FC Dinamo Bucuresti, Converse, Colina Motors si sustine Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov.

Berti Panaiot

Credit foto: Balazs Attila