Dani Sordo se indreapta cu pasi repezi catre Ford

Viitorul pentru Dani Sordo in WRC se cheama Ford. Olivier Quesnel seful de la Citroen Racing i-a adus la cunostinta lui Dani Sordo ca pentru a putea lua startul in sezonul viitor alaturi de marca franceza trebuie sa vina cu 3 milioane de euro.

Drept urmare Dani Sordo s-a indreptat catre echipa Ford, unde Malcolm Wilson se va intalni cu responsabilii de la Banca Santander care il sustin pe spaniol in WRC pentru a putea gasi o solutie astfel incat un al treilea Ford Fiesta sa fie aliniat la starul urmatorului sezon pentru Dani. Doar 1 milion de euro trebuie sa faca rost Sordo pentru a putea lua startul in sezonul din 2011 la volanul unui Ford Fiesta insa se pare ca aceasta suma nu ii va asigura prezenta intregul sezon. Wilson este constient ca are nevoie de un pilot de asfalt, iar Sordo reprezinta solutia si in plus ar veni si cu informatii din cadrul echipei rivale Citroen.

Intalnirea dintre seful Ford si reprezentantii Santander va avea loc saptamana viitoare cand se va decide viitorul lui Sordo. Intre timp cei de la Mini care vor lua si ei startul in 2011 nu au primit nicio propunere din partea spaniolului.