Adrian Grigore si Marius Paunescu privesc cu optimism raliului Clujului

A treia etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri se desfasoara in perioada 27-28 mai pe traseele din jurul orasului Cluj-Napoca. Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu porneste cu optimism in fortele proprii, mai ales ca experienta de anul trecut le-a favorizat un merituos loc II in cadrul Cupei Dacia pe acest traseu.

Privind restrospectiv la cele doua etape deja incheiate, echipajul a avut un start de bun augur in anul competitional 2011, punctand o victorie in clasa 9 la raliul Brasovului. A doua etapa, cea de la Targu Mures, a fost marcata de ghinion pentru echipaj, acesta abandonand in urma unei iesiri spectaculoase in decor. Vremea a jucat un rol decisiv, competitia fiind intrerupta, astfel incat procentajul raliului nu a depasit 50%, inclusiv punctele adjudecate de finalisti fiind reduse la jumatate.

 

Ultima proba din bucla de dimineata a avut urmari nefericite pentru noi, pentru ca la trecerea peste un suvoi de apa ce traversa drumul, am intrat in acvaplanare si am iesit in decor. Lucrurile sunt insa pe fagasul cel bun, masina fiind reparata si revizuita complet pentru raliul Clujului, de acest lucru ocupandu-se echipa de asistenta tehnica de la Kampur-Service.  Asftel atacam increzatori a treia etapa din campionatul national” a declarat Adrian Grigore.

 

Echipajului i s-a alaturat un nou partener, Irish Green, producator de imbracaminte sportiva. Acest parteneriat vine ca o sustinere apreciabila, intrucat existau mici probleme de buget pentru acest an. Avandu-i alaturi, Adrian si Marius au certitudinea ca o parte din problemele financiare sunt surmontate.  

 

De asemenea doresc sa le multumesc tuturor sponsorilor pentru eforturile sustinute pe care le fac, pentru ca noi sa fim prezenti si pregatiti la startul fiecarei etape din campionat. Un gand de multumire special il indrept prietenilor, care ne-au sprijinit dupa etapa de la Tg. Mures, atat moral cat si financiar: Bogdan Samoila, Gabi, Laur, James, Alex, Alina, Alexandra, Mihaela si Iuliana a completat Grigore.

 

Sponsorii echipajului: Biborteni, Igol Lubrifiants, Carpati Motor – dealer Honda, Irish Green – imbracaminte sportiva, Europrim Global Logistic Balper Media, Agentia de Turism Triunghi.