Cea de-a doua etapa GTT Drift Series bate la usa

Sambata 28 mai si duminica 29 mai se va da startul in cea de-a doua etapa a competitiei nationale de drift GTT Drift Series. Initial programata sa se desfasoare la Cluj, aceasta etapa a trebuit mutata in Timisoara deoarece tot in acest weekend se desfasoara in Cluj, Raliul Clujului, etapa ce conteaza in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, locatia unde urma sa se desfasoare competitia de drift fiind folosita pentru superspeciala raliului Clujului. Astfel, a fost aleasa varianta rocadei intre cele doua etape de drift, Timisoara luand locul Clujului si invers.

 

Gabriel Onofrei, pilot participant in competitia de drift si organizator al GTT Drift series, atrage din nou atentia asupra sigurantei si responsabilitatii, pe care toti participantii la trafic o au:  Toti am fost mai intai soferi si apoi piloti, asa merg lucrurile. Trebuie doar sa nu confundam aceste doua concepte si sa ne cunoastem limitele. In traficul zilnic avem reguli stricte de circulatie, iar in momentul cand ajungem pe circuit sunt inlocuite cu alte reguli, dar de siguranta, care ne permit sa rulam la viteze mari,in derapaj controlat si de accelerare si sa facem ceea ce ne place. Conduceti prudent pe sosele si veniti pe circuite pentru performanta!” 

 

Pe langa pilotii romani de drift, la Timisoara sunt asteptati si piloti straini participanti in competitia europeana King of Europe, astfel timisorenii si toti fanii driftului care vor face deplasarea la Timisoara, vor avea parte din nou de un spectacol plin de adrenalina si mult fum in parcarea complexului comercial Real Timisoara 3 din Calea Aeroport Nr. 86, incepand cu orele 10.00.