Adevaratul comunicat cu Roxana Ciuhulescu

Pe Roxana Ciuhulescu am intalnit-o in repetate randuri la evenimente auto. La un moment dat am vazut-o si intr-o piesa de teatru. Da, domnilor! Roxana are un rol in piesa Casa Zoikai, la Teatru de Comedie din Bucuresti. In urma cu mai mult de un an, am intrebat-o daca are licenta de pilot si daca i-ar placea sa piloteze intr-o etapa de coasta. Si ea mi-a raspuns “Vrei calule ovaz?”. Sunt exact cuvintele ei.

 

 

Nu am mai spus nimic pana anul asta cand am sunat-o sa-i fac propunerea sa concureze pe masina mea. A acceptat imediat si si-a modificat tot programul ca sa ajunga la Alba. Nu avea de unde sa stie ca se inhama la un maraton obositor cu somn putin, cu asteptari lungi intre manse, cu emotii imense.

 

 

Dar a trecut cu eleganta peste toate si a dus la bun sfarsit participarea in prima ei etapa de coasta. A mers la vedere, nu a riscat nimic. Si-a stapanit emotiile pentru ca sa ajunga cu bine la final. A fost incurajata de spectatorii care i-au recunoscut numele pe masina si s-a ales cu un podium bine-meritat.

 

 

Daca ar fi ajuns vineri mai devreme si ar fi facut cateva recunoasteri nu cred ca puteam sa iau multe secunde in fata ei. Am vazut-o cum a condus masina din primele secunde. Eu nu am lejeritatea ei cand urc intr-o masina noua.

 

 

Sunt foarte surprins ca am fost primul care i-a propus acest fel de colaborare. Nu va dura mult pana va mai pilota si alte masini. Pe Ibiza mea si-a insa facut debutul. In clasamente o veti regasi cu numele Ivanescu. Un nume cu care nu ar recunoaste-o multi. Toata lumea o stie cu “numele de scena”, Ciuhulescu. Dar eu am petrecut un weekend alaturi de Roxana Ivanescu. Un pilot care-si poarta celebritatea cu mai multa naturalete decat pot eu sa scriu aici.  Si care daca ar veni in mod regulat la etape, ar pune mari probleme in clasamentele.

 

 

Comunicatul oficial il puteti gasi aici

 

2 thoughts on “Adevaratul comunicat cu Roxana Ciuhulescu”

  1. ce zici ma… e pe ultimu sau penultimu loc in clasam general…si la grupa, cand is 3 de toti, guess ce? va fi pe podium

Comments are closed.