Fii copilotul lui Bogdan Marişca la Raliul Clujului

Pasionaţii de motorsport sunt invitaţi, în zilele de 25 si 26 mai, între orele 17,00 şi 18,00, în staţia Rompetrol de pe Calea Turzii nr. 222, din Cluj Napoca, să-l întâlnească pe Bogdan Marişca – pilot în Campionatului Naţional de Raliuri (CNR).  Alături de echipa tehnică, lângă maşina de concurs Bogdan va oferi sfaturi si recomandări privind condusul defensiv pentru reducerea numărului de accidente si creşterea siguranţei rutiere şi va împărtăşi din experienţa sa de pilot în CNR.

Tot ceea ce facem atunci când ne urcăm la volanul unei maşini de raliu este pentru a oferi publicului un spectacol cât mai bun. Victoria înseamnă foarte puţin, fără susţinerea celor care cred în tine, etapă de etapă şi speră că vei ocupa un loc pe podium. Această acţiune, pe care am dezvoltat-o alături de Rompetrol, oferă publicului şansă să fie mai aproape de astfel de competiţii, în acelaşi timp promovând condusul defensiv şi siguranţa în trafic”, declară Bogdan Marişca.

 

Pe lângă ocazia de a-l cunoaşte personal pe pilotul NRA, Bogdan Marişca, cei ce vor alimenta vor primi cadouri pentru maşinile pe care le conduc. În acelaşi timp, ei au ocazia să câştige un tur de circuit cu Bogdan la Shakedown – ul premergătoar Raliului Clujului.

 

Pe probele speciale trebuie să dai tot  ce ai mai bun, să împingi limitele tale şi ale maşinii la maxim. Pe stradă, pe drumurile publice, lucruri stau însă altfel: aici un moment de neatenţie şi nerespectarea regulilor de circulaţie poate avea consecinţe drastice. Una din misiunile noastre este să promovăm aceste valori, iar prin aceste acţiuni vrem să ne apropiem de şoferii din România, explicându-le în acelaşi timp care sunt riscurile la care se expun atunci când transformă strada în circuit”, completează Bogdan.