Pregatirile sunt in toi pentru Raliul Targu Mures 2011

Cu doar trei zile înainte de startul celei de a doua ediţii a Raliului Tîrgu-Mureş, adică a etapei a doua a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP 2011 (CNRD), organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), pregătirile sunt în toi. 

 

49 de echipaje s-au înscris până acum la startul care se va da vineri, 6 mai, la ora 19:31 din faţa Primăriei – Piaţa Victoriei. Concurenţii mai au însă timp până joi, 5 mai, să completeze formularele de înscriere. Raliul Tîrgu-Mureş-ului va demara în forţă vineri, la ora 19:52, când primul echipaj va parcurge proba Superspecială „Serpentine”1, probă descrisă de mai toţi piloţii care au participat şi anul trecut, la prima ediţie a Raliului Tîrgu-Mureş, drept una dintre cele mai spectaculoase superspeciale ale campionatului. 

 

Lungimea totală a traseului celei de a doua ediţii a Raliului Tîrgu-Mureş este de 420,4 km. Probele speciale, în număr de 8, se întind pe 105,2 km, diferenţa de 315,2 km reprezentând-o distanţa între etape.  Împătimiţii de cai putere vor avea parte de mai multe surprize. Printre ele se numără şi o demonstraţie a campionului naţional de raliuri en-titre, Szabo Gergo, demonstraţie ce va avea loc duminică, 8 mai, de la ora 11:00, în parcarea Ambient din Tîrgu-Mureş. 

 

Vă aşteptăm la evenimentul tîrgumureşean cu cei mai mulţi cai putere al anului.

 

Ioana ROMAN – ofiţer de presă