Klaus Iohannis este „Star of the Rally” in 2011

Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, a primit premiul „Star of the Rally” din partea organizatorului Raliului Sibiului, pentru a doua oara consecutiv, pentru sustinerea si implicarea in organizarea celor 11 editii de pana acum.

 

 

Raliul Sibiului, cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania, mai are doi castigatori. Initiate in 2010, trofeele speciale  „Star of the Rally” si „Speed Max” au fost castigate anul acesta de Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, si de pilotul italian Simone Campedelli care cu timpul de 10’:58”,07 a stabilit un nou record pe speciala Santa.

 

 

Raliul Sibiului este o competitie foarte asteptata de iubitorii de gen, datorita  traditiei pe care o are deja în orasul nostru si importantei sale în etapele concursurilor nationale si internationale. Vom sustine in continuare Raliul Sibiului pentru ca este un eveniment care atrage un numar mare de turisti in fiecare an si sper ca aceasta etapa sa se bucure de un succes din ce in ce mai mare”, a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, cu ocazia primirii trofeului „Star of the Rally” 2011.

 

 

Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, s-a implicat in sustinerea acestui raliu si merita din plin trofeul „Star of the Rally”. Anul acesta am avut pe lista de start piloti de top din tari ca Franta, Italia, Ungaria si Bulgaria si, ceea ce este cel mai important, vom continua colaborarea cu organizatorii IRC si anul viitor, obiectivul nostru fiind acela de a organiza o etapa care sa fie inclusa in calendarul oficial al acestei competitii”, a spus si Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

 

 

Mi-a placut foarte mult etapa de la Sibiu atat ca si probe speciale, dar si ca atmosfera. Obiectivul nostru a fost sa aratam potentialul modelului Citroën DS3 R3 si cred ca am reusit acest lucru”, a spus Simone Campedelli.

2 thoughts on “Klaus Iohannis este „Star of the Rally” in 2011”

  1. cainii latra caravana trece si in urma raman ……un pilot cu masina stricata,probe fara vorleiteri,vorleiteri cu licenta suspendata ……
    WAKE-UP!

Comments are closed.