Momente neplacute in echipa Dementor Racing Team

In urma unor probleme deosebite de loialitate cat si de comportament total nesportiv in cadrul echipei,  Adrian Berghea a fost exclus definitiv din cadrul echipei Dementor Racing Team.

 

Desi acest episod a lasat un gust amar , echipa este mobilizata si se pregateste pentru Raliul Tara Barsei. Dementor Racing va fi prezent la Tara Barsei doar cu un singur echipaj. Dan Tatoiu va continua cu Mitsubishi Evo IX, avandu-l in dreapta pe Tudor Marza , aceeasi componenta ca si la Raliul Sibiului.

 

 

Dan Tatoiu: Desi anul trecut nu am terminat raliul , fiind tradat de diferentialul masinii , ma declar un fan al acestui raliu care impresioneaza atat prin frumusetea probelor cat si a peisajului ! Superspeciala din Bucuresti pe care si anul acesta o voi parcurge atat pe 2 cat si pe 4 roti va fi sigur un mare Hit pentru publicul Bucurestean ! Speram sa fie prezenti in numar cat mai mare ! Sper sa terminam cu bine anul acesta Raliul si sa acumulam experienta ! Dupa cum arata si titlul comunicatului , dupa un cutremur in cadrul echipei , am dorit sa aratam ca avem forta necesara pentru a continua chiar daca formula este alta ! Echipa Dementor ramane sudata si puternica !

 

Tudor Marza: “Este un raliu greu, cu probe dificile dar foarte frumos.Avand in vedere ca experienta de la Sibiu, in dreapta lui Dan a fost una pozitiva cu un rezultat final foarte bun, ne-am gandit sa continuam si la Raliul Tara Barsei.Speram intr-un rezultat bun si sa terminam raliul cu bine.”

Atat Sidonia cat si Mitsubishi Evo x vor ” sta pe tusa ” pana la gasirea unui alt navigator !

One thought on “Momente neplacute in echipa Dementor Racing Team”

Comments are closed.