Raliul Ţara Bârsei: din şase ediţii, cinci marca Dunlop

DUNLOP-KLAR Professional, ce debutează astăzi pe asfaltul bucureştean al parcării hipermall-ului Băneasa Shopping City, a ajuns la a şasea sa ediţie.

 

 

Partener oficial la cinci din cele şase ediţii ale acestei etape de macadam din campionatul intern de raliuri, DUNLOP este cel mai vechi şi mai stabil partener al acestui raliu, şi totodată cel mai longeviv sponsor al unei etape de raliu organizată sub egida FRAS.

 

Goodyear Dunlop Tires România, partener tradiţional al raliurilor braşovene, este din nou prezentă prin marca DUNLOP la Raliul Ţara Bârsei, ca partener oficial, pentru al cincelea sezon consecutiv. Prima implicare a companiei în susţinerea etapei braşovene de macadam a campionatului intern de raliuri a avut loc în anul 2007, an în care această etapă începea să confirme decizia inspirată a Federaţiei de a înlocui etapa de campionat bucureşteană cu cea braşoveană.

 

Începând cu 2007, când lupta decisivă pentru titlu s-a consumat pe macadamul de la Dâlghiu şi Târlungeni, Raliul Ţara Bârsei s-a consacrat ca etapa care decide campionii la diferite clase din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop.

 

Suntem încântaţi că am ajuns să sărbătorim şi al cincelea an de parteneriat alături de organizatorii Raliului Ţara Bârsei. Sprijinind creşterea continuă a automobilismului profesionist prin susţinerea financiară necesară organizării unor curse de profil, contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităţii în cadrul căreia ne desfăşurăm activitatea şi suntem mândri că DUNLOP este în momentul de faţă cel mai vechi, mai stabil şi, deci, mai longeviv partener pentru competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv”, a declarat Alina Mihăescu, PR&Marketing Manager al Goodyear Dunlop Tires România.„Dificultăţile financiare din industria auto din întreaga lume au afectat inclusiv organizarea de competiţii sportive conexe acestei industrii. În ciuda acestor dificultăţi, DUNLOP a rămas alături de partenerii săi tradiţionali, ajungând acum să sărbătorească un număr rotund de ani de implicare activă în motorsportul românesc”, a încheiat aceasta.

 

 Raliul  Ţara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional va debuta mâine, orele 17.00, cu Băneasa Rally Show, un spectacol automobilistic deosebit ce contează ca proba superspecială a etapei. Următoarele 7 probe speciale se vor desfăşura în cursul zilei de sâmbătă, 3 septembrie, pe probele speciale Azuga, Predeal, Săcele şi Susai.

 

 

 Raliul Ţara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional are o lungime totală de 346,68 km din care 103 km numai de probă specială, debutează în Bucureşti şi se încheie în Braşov, fiind singurul raliu din România care aduce performanţa întrecerilor de raliu în capitală.

 

 

Raliul Ţara Bârsei DUNLOP – KLAR Professional contează ca a şaptea etapă a  Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011 şi este organizat de ACS AUTOBLIC din Braşov. Următoarea etapă a CNR Dunlop 2011, programată conform  calendarului competiţional FRAS în perioada 23-24 sptembrie a.c., va avea loc la Iaşi.

 

 

Tradiţia DUNLOP, peste tot în lume, este legată de o prezenţă activă şi neîntreruptă în susţinerea curselor de  automobilism sportiv, succesele şi performanţa produselor mărcii DUNLOP fiind rezultatul acumulării permanente de feedback în cursele de profil. În 2011, Dunlop sărbătoreşte al cincelea an consecutiv de parteneriat activ pentru  susţinerea automobilismului sportiv din România.