Gergo Szabo şi Jack Daniel’s Rally Team au câştigat raliul Târgu Mureş

Raliul Târgu Mureş a fost caştigat de Gergo Szabo şi Zoltan Kohler, victoria echipajului ducând şi la câştigarea de către Jack Daniel’s Rally Team a locului 1 la echipe.

 

La Târgu Mureş echipajele Jack Daniel’s RT, ca şi toţi ceilalţi participanţi la raliu, s-au confruntat în primul rând cu zăpada, ploaia şi temperaturile scăzute. După ce vineri seara mii de spectatori au avut parte de un spectacol frumos pe “Super Speciala” din oraş, ziua de sâmbătă a devenit un calvar din cauza zăpezii de pe proba Praid. Oficialii raliului au luat hotărârea să anuleze ultimile 3 probe şi să încheie raliul cu proba “Super Specială” din Târgu Mureş, locul unde s-au stabilit practic clasamentele finale şi s-au dat ultimile “bătălii” între piloţi.

 

Ziua de duminică, din nou însorită, le-a adus mureşenilor ocazia de a-l vedea din nou pe Gergo Szabo într-o demonstraţie pentru public, iar cei mai norocoşi i-au fost copiloţi pentru câteva minute. Gergo Szabo şi Norbert Bereckzi au adus victoria echipei Jack Daniel’s Rally Team. În clasamentul general al raliului Gergo Szabo şi Zoltan Kohler au câştigat în faţa lui Marco Tempestini şi Dorin Pulpea, locul trei revenind lui Bogdan Marişca si Sebastian Itu.

 

Titi Aur şi Karoly Borbely au câştigat în ambele zile probele “Super Speciale” si s-au clasat in final pe locul 6 in clasamentul general, in timp ce Edwin Keleti si Victor Ponta, cu probleme tehnice, au terminat raliul pe pozitia 16 în clasamentul general.

 

La clasa 6 victoria a revenit unui alt echipaj Jack Daniel’s RT, nou venit în echipă – Norbert Bereckzi si Kozma Lazslo care sunt déjà la a doua victorie în acest sezon competitional. Ei au câştigat de asemenea locul 1 in clasamentul la 2 roţi motrice şi Citroen Racing Trophy.

 

 

Gergo Szabo, campionul en titre al României: A fost un raliu greu. Toţi am fost surprişi de vreme si nu am fost pregătiţi cu cauciucurile corecte. Cu Zoli din nou alături am reuşit să câştig şi mă bucur.  Mă bucur de asemenea că şi vineri şi chiar şi sămbătă, în ciuda vremii,  fanii mei şi ai echipei Jack Daniel’s Rally Team au fost alături de noi .“


Raliul Târgu Mureş a fost a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Următorul raliu va fi raliul Clujului, în perioada 28 – 29 mai.

 

După 2 etape în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2011, Jack Daniel’s Rally Team conduce în clasamentul pe echipe cu 120 de puncte, reuşind, cu victoriile din Mureş, să treacă în faţa echipei Napoca Rally. În clasamentul general, Gergo Szabo se află pe locul 4 cu 25 de puncte, după Bogdan Marişca (33 de puncte), Valentin Porcişteanu (29 de puncte) şi Dan Girtofan (27 de puncte).

 


Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2011 mesajul său de responsanbilitate, cu următoarele echipaje: Gergo Szabo şi Zoltan Kohler pe Mitsubishi Lancer EVO 9 şi Edwin Keleti şi Victor Ponta pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 3, Cătălin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 19 şi Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la clasa 3. Lor li se adaugă echipajul maghiar Norbert Bereckzi şi Kozma Lazslo pe Citroën C2R2- Max la clasa 6.