Veni, vidi, vici! Manu Mihalache învingător la Dementor Rally Show

Sâmbătă pe circuitul de la rally cross de la Sibiu, Manu Mihalache a câștigat ultima confruntare automobilistică a anului.

 

Prima rundă a întrecerii a adus câteva emoții pilotului brașovean, acesta calificându-se în etapa următoare de pe locul 8, ultima poziție care permitea accesul în runda a doua. Însă o dată cu prima manșă a rundei secunde, Manu a început să meargă din ce în ce mai tare, scăzând semnificativ timpul de parcurgere al circuitului.

 

În semifinale, Manu s-a confruntat cu multiplul campion național Titi Aur, pe care a reușit să îl învingă în 3 manșe. Deși, Titi Aur a reușit în prima manșă să câștige în fata lui Manu la o diferență de doar 3 zecimi de secundă, manșele următoare au fost adjudecate de pilotul Repsol, Manu Mihalache.

 

 

 

Finala de anul acesta a deja tradiționalei confruntări de sfârșit de an s-a disputat între Manu și proaspătul campion național Valentin Porcișteanu. După ce fiecare dintre cei doi a câștigat câte o manșă, ultimul start a fost cu emoții pentru pilotul brașovean, care a reușit să învingă.

 

Adversarii noștri direcți în manșele semifinalei și finalei au mers foarte tare, însă mi-am dorit această victorie foarte mult și astăzi totul a mers foarte bine pentru mine: mașina a fost în regulă, gumele nu ne-au ridicat probleme majore, Jancsi a fost ca de obicei lângă mine. Mă bucur pentru această victorie și sper că alături de Titi Aur și Vali Porcișteanu să le fi oferit celor prezenți sâmbătă la Sibiu, spectacolul pe care și-l doreau. Nu în ultimul rând aș vrea să mulțumesc partenerului nostru pentru această cursă: Repsol, alături de care sper să ne bucurăm în viitor și de alte reușite.