Clasamentele finale ale CNR 2012 vor fi decise de catre Comisia de Apel

 

Chiar daca a trecut aproape o luna de zile de la disputarea ultimei etape a Campionatului National de Raliuri, clasamentul pe echipe mai poate suferi modificari. Dan Girtofan si Adrian Berghea au fost exclusi din Raliul Iasului la finalul primei zile, insa si-au continuat evolutia datorita depunerii unei contestatii.

 

Aceasta contestatie a fost respinsa de FRAS, insa regulamentul CNR i-a permis lui Dan Girtofan sa o conteste din nou, de data aceasta la Comisia de Apel a FRAS, comisie care se va intruni in data de 12 noiembrie 2012, ora 14:00, la sediul FRAS, avand pe rol  solutionarea apelului echipajului Dan Girtofan/Adrian Berghea depus impotriva Hotararii nr. 3 a Comisiei de Competitii. In cadrul sedintei vor fi audiati domnii  Csomortani Botond, Karoly Borbely, Dan Girtofan si Adrian Berghea.

 

Datorita faptului ca Dan Girtofan a punctat pentru ESD Rally Team la Raliul Iasului, mentinerea excluderii lui inseamna si mentinerea excluderii echipei. Astfel, campioana nationala la echipe in acest moment este BCR Leasing Rally Team iar noua vicecampioana este Napoca Rally Academy, ESD clasandu-se in urma acestei decizii doar pe locul al treilea.