Gala Campionilor FRAS va avea loc pe 15 decembrie la Sinaia

 

Asa cum anuntasem deja de la inceputul saptamanii, Gala Campionilor 2012 a Federatiei Romane de Automobilism  Sportiv va avea loc pe 15 decembrie la Sinaia. Evenimentul a fost confirmat ieri pe siteul FRAS printr-un simplu anunt. In acest moment inca nu se stie daca cei care vor fi prezenti la aceasta gala vor avea si posibilitatea sa evolueze cu masinile de concurs in centrul statiunii, asa cum s-a mai intamplat in anii anteriori.

 

In cadrul galei din acest an vor fi acordate si titlurile de Maestru al Sportului. In randul acestor mari sportivi ai Romaniei se afla nume de referinta ca Aur Constantin, Bellu Andrei, Costinean Mihai, Boboescu Dumitru, Dumitrescu Marin, Duval Constantin, Graef Horst, Girtofan Dan, Grigorescu George, Hirschvogel Werner, Mazilu Ovidiu, Szalai Arpad, Stan Eduard, Szentpali Zoltan, Tit Cornel Francisc, Graef Gunther, Rusu Constantin, Toma Dorin si Mihaescu Matei.

 

In cadrul Galei Campionilor 2012 vor fi acordate si premiile pentru castigatorii campionatului de drift din Romania, organizat anul acesta de clubul lui Gabriel Onofrei. Aceasta informatie inca nu este confirmata dar se pare ca in 2013 driftul va deveni o ramura “cu acte in regula” in cadrul FRAS.