55 de participante vor lua startul la DIVAS’ RALLY 2012

Dupa editia din 2011 la care au participat doar vedete, in 2012 Divas’ Rally este o competitie deschisa oricarei utilizatoare a unui model Citroën. La start vor fi 55 de echipaje, iar premiul pentru victorie este o excursie la Paris pentru doua persoane.

 

A doua editie a Divas’ Rally, un eveniment de life style dedicat exclusiv femeilor, se va desfasura in weekendul 2 – 4 noiembrie pe traseul Bucuresti – Sinaia – Poiana Brasov – Brasov. Daca la prima editie, programata in 2011, au participat doar vedete feminine – Mihaela Radulescu, Dana Rogoz, Maria Dinulescu, Simona Gherghe, Daiana Anghel, Roxana Ionescu, Oana Paraschiv, Andreea Ibacka si Laura Cosoi, anul acesta competitia este deschisa vedetelor, dar si oricarei utilizatoare a unui vehicul Citroën, indiferent de model si de anul de fabricatie.

 

La editia din 2012 s-au inscris 55 de echipaje, iar vedetele care vor participa in aceasta competitie sunt: Dana Rogoz, castigatoarea din 2011, Andreea Ibacka, Simona Gherghe, Roxana Vancea, Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Madalina Draghici, Iuliana Luciu, Ioana Ghinghina si Adina Galupa. La start vor fi aproape toate modelele din gama Citroën, inclusiv modelele din gama DS: Citroën DS3, DS4 si DS5.

Divas’ Rally” nu este un raliu în adevăratul sens al cuvantului, ci este o competitie de regularitate in care nu viteza conteaza. Competitia incepe vineri, 2 noiembrie, cu o proba speciala in parcarea Bucuresti Mall Vitan, iar sambata startul se va da la ora 09:00 pe ruta Bucuresti – Sinaia – Poiana Brasov – Brasov. Festivitatea de premiere va avea loc la Hotel Ramada din Brasov, iar after party-ul in clubul Times.

 

Marele Premiu al editiei din acest an este o excursie la Paris pentru doua persoane atat pentru pilot, cat si pentru copilotul unui echipaj. Castigatoarele locului doi, pilot si copilot, vor primi cate o tinuta special creata pentru ele de designerul Laura Lazar, iar participantele clasate pe locul trei vor pleca acasa cu bijuterii Oxette.