Liderii campionatu​lui se pregătesc pentru un raliu fierbinte

Liderii campionatului sunt pregătiţi pentru competiţie şi spectacol şi invită publicul în număr cât mai mare pe probele de la Arad.

 

La fel ca şi în etapa precedentă, vom avea alături de noi concurenţi din Ungaria, fiind şi în acest an etapă comună, dar din nou clasamentele celor două campionate – românesc şi unguresc – vor fi separate. Obiectivul nostru ca şi până acum este evident păstrarea poziţiei de lider în clasamentul general şi clasarea pe un loc cât mai sus pe podiumul final al etapei arădene. Lupta va fi extrem de animată, trebuind să ţinem piept „armatei” de modele S2000, care vor fi extrem de rapide, împreună cu piloţii lor. Mulţumim tuturor pentru susţinere şi pentru atenţia acordată! Ne vedem la Arad!” – Vali Porcişteanu, liderul clasamentului general şi al clasei 2.

Mă bucur că etapa arădeană are un aer internaţional, datorită concurenţilor străini prezenţi la start şi abia aştept lupta de pe probele speciale care sunt foarte frumoase, tehnice, dar şi foarte puţin casante. Sunt sigur că adversarii noştri tradiţionali, Vlad Cosma, Sebi Barbu, George Grigorescu vor forţa, dar în egală măsură şi Norbert Bereczki va avea un cuvânt de spus în alcătuirea clasamentului 2WD al CNR. Deşi poziţia din clasament ne avantajează, vom rămâne concentraţi până la finalul Campionatului. Spectacolul va fi total, aşa că invit publicul să vină pe marginea probelor speciale din vecinătatea oraşului Lipova.” – Alex Filip, liderul clasei 5.

 

Raliul Aradului se va desfăşura în perioada 17-18 august 2012, ca etapă comună pentru campionatele naţionale din România şi Ungaria. Cu o lungime totală de 494,20 km, competiţia va fi disputată pe 11 probe speciale de macadam, cu o lungime de 125,20 km.

2 thoughts on “Liderii campionatu​lui se pregătesc pentru un raliu fierbinte”

Comments are closed.