Pregătiţi pentru spectacol

In final, s-a definitivat si lista pilotilor maghiari ce s-au inscris pentru etapa din Campionatul Ungariei, care va avea loc, la finalul saptamanii, la Arad. Astfel, pe macadamul aradean vor „alerga” 33 de echipaje din Ungaria, fata de 47 anul trecut, dintre care 23 in Campionatul national si 13 din Rallye 2, adica liga secunda. Astfel, la Arad vor fi Herczig Norbert (Skoda Fabia S2000), Kazár Miklós/Ferencz Ramónt (Mitsubishi EVO 9), Hadik Andras (Subaru R4), Butor Robert (Mitsubishi Evo X R4), Turan Frigyes (Ford Fiesta S2000). Lor le vor tine piept Valentin Porcisteanu (Mitsubishi Evo X R4), campionul national en-titre, care este lansat spre al doilea titlu din palmares, Francois Delecour (Peugeot 207 S200), Dan Girtofan (Skoda Fabia S2000), Gergo Szabo (Skoda Fabia S2000), Marco Tempestini 8Skoda Fabia S2000) sau Csaba Spitzmuller (Mitsubishi Evo X R4). Nu trebuie scosi din calcule Daniel Ungur (Subaru Impreza STI), care va lua startul la FIA sau Edwin Keleti (Mitsubishi Evo X), care la Sibiu a obtinut cel mai bun rezultat al carierei. In aceste conditii, spectacolul de la Arad este garantat, iar iubitorii automobilismului, care vor merge pe probele speciale, nu vor avea de regretat.

 

Vor fi 76 de echipaje la start

Din campionatul national, au mai „apărut” încă patru echipaje, astfel că numărul a urcat la 43. Este un număr de copetitori relativ normal, intrucat dupa Sibiu multi nu au apucat, inca, sa isi repare bolizii. Astfel, în cele din urmă, la Arad, probabil ca vor fi 76 de echipaje ce vor lua startul, dar, cum niciodata nimic nu este sigur pana la start, acest numar poate creste sau se poate reduce.

 

 

Raliul Aradului 2012– date tehnice
Lungime TOTALA raliu : 494,2 km
Numarul probelor speciale: 11
Lungime TOTALA probe speciale: 125.20 km

Suprafata de rulare: macadam

Procent probe speciale: 25,33 %

 

 

Materialul nostru dupa experienta de la Mecsek Rally 2012 il putetu reciti aici. Tot in cadrul acesteia veti gasi o scurta galerie foto cu echipajele din Ungaria.