Victorii la inaltime pentru Bogdan Rusea

Cel mai inalt drum din Romania, Transalpina, a fost in perioada 10-12 august gazda etapelor a IX-a si a X-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Cu o vechime de aproximativ 2000 de ani, DN67C este cel mai inalt drum din intreg lantul Muntilor Carpati din Romania, ajungand pana la altitudinea de2145 metriin Pasul Urdele.

 

Bogdan Rusea, campionul clasei H2 din 2011, s-a aliniat la startul celor doua etape la volanul celui mai rapid automobil Dacia Logan. Un ecart de peste noua secunde i-a asigurat lui Bogdan locul intai in prima etapa a Cupei Gorjului, iar duminica, pilotul Serus Racing Club, a oprit cronometrul cu doua secunde mai repede decat in ziua de vineri.  

Am avut parte de un weekend perfect as putea spune. Am reusit din nou sa imi indeplinesc obiectivul propus si anume victoria la clasa H2 la care concurez.declara fericit Bogdan Rusea la finalul weekendului. Masina a functionat perfect si mi-a permis sa imi imbunatatesc duminica timpul fata de cel de vineri. Imi place proba de la Ranca iar asta s-a vazut in rezultatele inregistrate, care au fost mai bune dupa fiecare urcare. Daca ramaneam la acelasi timp de vineri, duminica nu mai obtineam victoria.rememoreaza Bogdan momentele cheie ale celor doua etape.

 

Traseul este unul de poveste. Transalpina este probabil cel mai frumos drum din tara noastra si faptul ca noi putem concura pe el ne da un sentiment deosebit. Din nou trebuie sa multumesc spectatorilor care au fost alaturi de noi si ne-au incurajat cu aplauze de pe marginea traseului. Asa cum am mai spus-o, fara ei cursele nu ar fi la fel de frumoase.” a mai adaugat Bogdan Rusea.  

 

Marius Amir, director zonal de vanzari Total, a devenit deja un membru de baza al echipei Serus Racing Club, fiind prezent si de aceasta data la cele doue etape de la Ranca. Acesta concluziona dupa weekend-ul de pe Transalpina: “Un traseu de concurs senzational, asta pot spune despre etapele de la Cupa Gorjului. Descopar din ce in ce mai mult frumusetea acestui sport cu motor din tara noastra si ma bucur ca pot face asta alaturi de un campion si totodata sa stiu ca putem contribui si noi la victoriile lui.

 

Service Auto Serus si Total Lubricants Romania sunt cei doi parteneri care il sustin pe Bogdan Rusea in sezonul 2012.

 

Credit Foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro