Fruncea-i echipajul 10

  • Alex Filip si Bogdan Iancu si-au adjudecat in Timis Rally 2012 a doua victorie la rand la Clasa 5, marindu-si avansul in clasamentul sezonului
  • Un nou podium in intrecerea 2WD, competitie in care echipajul cu numarul 10 isi pastreaza pozitia de lider al ierarhiei generale

 

Obiective atinse pentru echipajul cu numarul 10 in Timis Rally 2012, runda secunda a intrecerii interne de raliuri. Alex si Bogdan au sosit in Banat cu intentia de a se impune la Clasa 5 si de a-si consolida pozitia intai in ierarhia masinilor cu doua roti motrice, ambele dorinte fiind implinite la capatul unei intreceri foarte disputate.

 

Au fost doua zile fierbinti, atat la propriu, cat si la figurat. Am avut parte de temperaturi de aproape 30 de grade, dar si de un duel strans cu Vlad Cosma si George Grigorescu, derulat intr-un ritm extrem de ridicat. Il felicit pe Vladut pentru prestatia pe care a avut-o si suntem extrem de fericiti ca am reusit, intr-un final extrem de incins, sa gestionam avansul pe care il aveam in fata lui George, campionul de anul trecut, si am izbutit sa incheiem raliul cu o clasare pe podium in intrecerea masinilor cu doua roti motrice. Plecam din Banat, asa cum ne-am propus, pastrandu-ne pozitia intai si cu puncte extrem de importante in economia campionatului, a declarat, la final, Alex.Filip.

 

Mai mult, transand in favoarea sa duelul cu Grigorescu, laureatul din 2011, Alex isi pastreaza procentajul de 100% in ceea ce priveste reusitele la Clasa 5, competitie in care conduce autoritar in ierarhie. Diferenta fata de al doilea clasat, Sebastian Barbu, este acum de 17 puncte, in timp ce aceea fata de Grigorescu este de 32 de puncte. Este rezultatul pe care ni l-am dorit si trebuie sa le multumesc celor de la Colina Motorsport pentru faptul ca masina s-a comportat perfect si ca am incheiat inca o etapa fara sa avem vreo problema tehnica“, a completat Alex.

 

Alex si Bogdan au tinut sa le multumeasca pentru sustinere si fanilor locali, prezenti in numar extrem de mare atat la superspeciala derulata vineri in Timisoara, cat si la probele derulate sambata in apropierea Lugojului. Eram convins ca fanii banateni vor proba si de aceasta data dragostea lor pentru sporturile cu motor. Lor le dedicam succesul la Clasa 5 si le transmit din nou mesajul pe care l-am facut public, pe fiecare proba, prin intermediul inscriptiei de pe masina: I LOVE TIMIS“, a incheiat Alex. Filip.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri va avea drept punct central Bacaul si se va derula in perioada 25-26 mai..

 

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, Colina Motorsport si, in calitate de partener media, de GSP TV.