It’s showtime!

Spectacolul a inceput, insa de ieri seara, odata cu prezentarea echipajelor in Piata Unirii. Sute de clujeni au fost prezenti in centrul orasului pentru a-i cunoaste pe concurenti, pentru a culege autografe sau, pur si simplu, pentru a lua primul contact cu atmosfera raliului.

Astazi sunt programate trei probe speciale, toate trei dedicate cu precadere spectatorilor: o reeditare a doua probe de legenda, contopite acum intr-o singura speciala “Faget”, cu suprafata mixta, macadam-asfalt, parcursa de doua ori, o data ziua (ora de start 19:14) si o data noaptea (ora de start 22:05), iar intre ele, o super-speciala desfasurata chiar in centrul orasului, in Piata Unirii, pe o parte din ceea ce era in anii ’70 circuitul stradal pentru competitiile de viteza (ora de start 19:52). E bine de stiut ca circulatia autovehiculelor va fi oprita total, in intervalul orar 18:00 – 01:00 pe drumul dintre Faget si Salicea, iar in centrul orasului, pe Buleverdul Eroilor, pe strada Napoca si in  Piata Unirii nu se va putea circula intre orele  17:00 si 23:00.

 

Maine sunt programate alte 7 probe speciale. Clasicele “Tarnita”si “Dangau”, acum si cu o proba complet noua inte ele, “Calatele”, vor fi parcurse de cate doua ori, in timp ce ultima proba este reprezentata de o alta super-speciala, desfasurata in parcarea Polus Center.

 

Ordine start vineri