Puncte pretioase pentru Dan Gîrtofan la Cluj

Dan Gîrtofan a încheiat pe locul 4 Transilvania Rally, ultima etapă pe asflat din cadrul CNR Dunlop 2012. Giri l-a avut din nou în dreapta pe Adrian Berghea, cu ajutorul căruia a reușit să obțină puncte importante în clasamentul general, care-l mențin pe a treia treaptă a podiumului. A fost un raliu foarte frumos. Organizarea a fost bună, am avut mulți spectatori pe probe și pot spune că a fost o cursă reușită. Mașina a funcționat perfect, echipa la fel. Singura problemă a fost viteza finală pe unele probe, unde am pierdut puțin timp, dar în rest a fost totul ok. Eu mai am de lucru cu mine în ceea ce privește stilul de pilotaj potrivit pentru un astfel de material de concurs, dar este important că am luat puncte prețioase la Cluj”, a spus Dan Gîrtofan.

foto: motormedia.ro

Giri a mai adăugat că «distracția» adevărată va începe cu partea a doua a campionatului, odată cu mutarea pe macadam. Orice punct adunat în ultimele patru curse s-ar putea să fie decisiv în lupta pentru unul din locurile fruntașe. Sperăm ca să oferim o reprezentație cât mai aproape de ceea ce așteaptă fanii de la noi”.

 

Dan a mai precizat că pentru cele patru runde rămase din sezonul 2012 al CNR Dunlop îl va avea ca și navigator pe Adrian Berghea.

 

Directorul mărcii Škoda în România, Vlad Rusu, a precizat că rezultatul de la Cluj ne onorează. A fost o luptă disputată, într-un raliu frumos. Noua formulă a echipajului mă face să fiu încrezător în rezultatele bune ce vor urma. Ne pregătim pentru Sibiu, care va fi un test important pentru noi și sperăm să-l trecem cu bine”.

 

Dan Gîrtofan dorește să le mulțumească partenerilor principali Škoda România și Alexandrion Grup România pentru sprijinul lor, dar și celorlalți susținători foarte importanți, Mobil 1 prin Lubexpert România, Fidelis Energy România și www.prorallyperformance.ro, care au făcut posibil întregul proiect din 2012.