Podium acasa pentru Bacau Rally Team

A treia editie a Raliului Moldovei Cotnari Bacau a reprezentat pentru Bacau Rally Team oportunitatea de a evolua in fata propriilor suporteri. Atmosfera cu care fanii si-au intampinat pe parcursul competitiei cele patru echipaje care alcatuiesc echipa bacauana  a fost rasplatita cu un nou podium obtinut in competitia rezervata echipelor.

 

Cu exceptia Superspecialei toate probele speciale au fost castigate in cadrul clasei 5 de echipajul format din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, cei doi reusind la finalul raliului sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, atat la clasa 5 cat si in competitia rezervata automobilelor cu doua roti motrice. „Alaturi de Catalin am trait doua zile de vis. A fost un raliu perfect pentru noi si victoria in fata sustinatorilor nostri a insemnat enorm. Vrem sa multumim tuturor spectatorilor pentru prezenta si incurajarile de pe probele speciale pentru ca acest lucru a contat foarte mult! Rezultatul nostru a venit in urma unei pregatiri meticuloase a masinii si a muncii desfasurate de intreaga echipa.declara Adrian Raspopa la finalul Raliului Moldovei Cotnari Bacau. 

 Adrian Raspopa - Raliul Moldovei Cotnari Bacau

Odata cu victoria obtinuta, Adrian Raspopa a mai adaugat: „Cu aceasta victorie relansam lupta din clasamentul rezervat automobilelor cu doua roti motrice si speram sa urcam Citroen-ul DS3 R3 pe prima treapta a podiumului si la cele doua etape ramase de disputat in acest sezon.”     

 

Echipajul Dan Girtofan si Adrian Berghea a intrerupt seria ghinioanelor la Bacau, reusind locul al patrulea in clasamentul general la finalul etapei. „Asa cum am declarat inaintea raliului, la Bacau am obtinut intotdeauna rezultate bune. Sigur ca ne-am fi dorit sa urcam pe podium dar dupa ghinioanele avute la etapele precedente de la Sibiu si Arad, rezultatul de la Bacau este unul pozitiv pentru noi. Totodata ne bucuram ca am reusit sa aducem puncte importante echipei si sa obtinem locul 3 in acest clasament.declara multumit Dan Girtofan.

 

 

Rares Tomita si Levente Csegzy au revenit in Campionatul National de Raliuri cu o noua victorie la clasa 3, dupa ce au lipsit etapa precedenta de la Arad. „Totul a functionat perfect la Bacau si ne bucuram pentru victorie dar mai ales pentru faptul ca am putut ajuta echipa cu puncte valoroase. Am avut parte de o atmosfera frumoasa creata de fanii de la Bacau si victoria obtinuta ne ajuta in clasamentul clasei 3 unde ne situam pe a doua pozitie in acest moment. Vom incerca sa ne mentinem pozitia si, de ce nu, sa luptam pentru titlu pana la ultima etapa.incheia intr-o nota pozitiva Rares Tomita.

 

Reveniti si ei dupa absenta de la Arad, Bogdan Samoila si Florin Cojocaru au fost feriti de probleme si au reusit sa se claseze pe locul al cincilea in cadrul Cupei Dacia. „Ne-am dorit foarte mult sa evoluam in fata fanilor echipei din care facem si noi parte. Probele au fost foarte frumoase, cu un macadam bun si ne bucuram ca am reusit sa terminam cu bine  aceasta etapa. Ne-a placut foarte mult atmosfera din parcul de service din Moinesti dar si prezenta spectatorilor in numar foarte mare la superspeciala de pe circuitul de karting unde tribunele au fost pline.erau gandurile cu care Bogdan Samoila pleca de la Raliul Moldovei Cotnari Bacau.

 

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Comfert, Popasul Trebes, Pambac, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Mere de Itesti, Omniasig, Xtremvideo.ro, Sky Wellness, Vostok Europe prin Russian Shop si Auto Plus.

One thought on “Podium acasa pentru Bacau Rally Team”

Comments are closed.