Pregatiti si increzatori!

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu se afla pe ultima suta de metri ai pregatirii inaintea debutului in Campionatul National de Raliuri 2013.

 

Dupa o pauza competitionala atat de lunga, pilotul bucurestean este extrem de nerabdator pentru a lua startul in prima cursa anului, mai ales ca dupa eforturi financiare importante a reusit sa schimbe materialul de concurs. Adrian si Marius vor concura in CNR 2013 tot pe un model Honda Civic, insa bolidul este unul nou construit in Ungaria.

 

Adrian Grigore: “Ca de fiecare data, am asteptat cu nerabdare sa ne luptam pe probele speciale si suntem nerabdatori sa vedem cum se comporta in competitie Honda noastra. Este o masina ‘alergata’ doar in doua rally-sprint-uri in Ungaria si a mai facut doar cateva sute de kilometri la teste, deci va fi un debut si pentru ea la raliuri. Bolidul a fost pregatit si dezvoltat in atelierul mecanicilor lui Norbert Bereczki, cu care deja colaborez de 2 ani. Confruntarea de la Brasov din aceasta perioada a anului imi place foarte mult, pentru ca exista o concurenta fenomenala, restul echipajelor fiind super-motivate si dornice de victorie. Vremea schimbatatoare, specifica acestui sezon, are in fiecare an un cuvant de spus, ceea ce sporeste tensiunea si spectacolul. Noi suntem pregatiti si  increzatori ca vom face o figura frumoasa la Clasa 9.

 Adrian Grigore - debut sezon

Pe partea de asistenta tehnica, Adrian Grigore si Marius Paunescu vor continua colaborarea atat cu Norbert si cu echipa din Ungaria, cat si cu “team”-ul condus de Bogdan Samoila.

 

Adrian Grigore: “Sunt multe persoane carora le sunt recunoscator pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat in ultima perioada. Sponsorii sunt aceeasi cu care deja colaborez de 5 ani, adica Biborteni, Irish Green, Igol Lubrifiants, Agentia de Turism Triunghi, Balper Media, Europrim Group, Cerbul Carpatin. Acest lucru reprezinta foarte mult pentru mine, deoarece inseamna ca sunt multumiti de colaborarea cu noi si vreau sa le multumesc si lor pentru eforturile pe care le fac pentru ca noi sa ne putem prezenta la start cat mai bine pregatiti. Colaboararea cu Institutul National de Cercetare pentru Sport este un sprijin extraordinar si un suport benefic pentru mine si dezvoltarea mea. Multumesc directorului Pierre de Hilerin, Cristinei si Alinei, persoane foarte importante in viata mea care ma sprijina, ma antreneaza si ma ajuta sa fiu mereu in forma, atat fizica cat si psihica.”

 

Cristi Caraivan, manager general, Automotive Car, importator al filtrelor WIX: “Reprezentam brandul WIX Filters in Romania, cel mai cunoscut brand de filtre in Statele Unite. Asocierea cu un echipaj participant in CNR este una cat se poate de naturala, deoarece WIX Filters are lagaturi stranse cu sportul cu motor din America, brandul fiind prezent in NASCAR.