Simone Tempestini este sustinut de Colina Motorsport si DMACK

Simone Tempestini a incheiat, pentru sezonul 2013, un parteneriat cu DMACK si Colina Motorsport, distribuitor oficial al anvelopelor DMACK in Romania. Tanarul pilot al echipei Napoca Rally Academy va folosi pneurile DMACK atat in competitia interna cat si in Campionatul European de Raliuri.

 

Incepand din acest sezon, pe lista pilotilor care concureaza cu pneuri DMACK in Campionatul Mondial de Raliuri, in Campionatul European de Raliuri sau in competitiile nationale se afla si Simone Tempestini. Pilotul Napoca Rally Academy va concura anul acesta cu un Subaru Impreza R4 echipat cu pneuri DMACK, furnizate de Colina Motorsport, la toate etapele din Campionatul European de Raliuri si din competitia interna.

 

Colina Motorsport si DMACK aduc in acest parteneriat anvelopele capabile sa asigure performanta optima pe toate suprafetele si in toate conditiile de aderenta. Suntem nerabdatori ca Simone sa-si inscrie rezultatele pe lista pilotilor care demonstreaza calitatile deosebite ale anvelopelor DMACK la nivel mondial”, a spus Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motorsport.

Simone Tempestini

DMACK este furnizor oficial de pneuri in Campionatul Mondial de Raliuri, iar printre pilotii care concureaza cu aceste pneuri se numara Martin Prokop, care cu locul patru din Argentina in 2012 a si obtinut cea mai buna performanta pentru DMACK in WRC, si Jari Ketomaa, care a obtinut prima victorie pentru DMACK in Campionatul European de Raliuri. „Am avut cateva experiente cu pneurile DMACK atat pe asfalt, cat si pe macadam si am fost foarte multumit. Am vazut insa si cum a mers Jari Ketomaa in Letonia si sunt sigur ca pneurile DMACK l-au ajutat sa castige aceasta etapa care a fost extrem de dificila.Tocmai de aceea sunt extrem de incantat ca voi beneficia de sustinerea DMACK si Colina Motorsport in sezonul 2013 si sunt sigur ca impreuna putem obtine rezultate excelente”, a spus Simone Tempestini.

 

Pe lângă succesul din WRC, DMACK a obŃinut multe victorii în campionatele naŃionale, lucru pe care dorim să-l continuăm prin susŃinerea lui Simone. Cea mai recentă performanŃă obŃinută de anvelopele noastre este cea din Letonia, la cea de-a doua etapă a Campionatului European de Raliuri şi suntem siguri că rezultate la fel de importante vom obŃineşi prin parteneriatul nostru cu Simone şi Colina Motorsport.”– Dick Cormack, Director Motorsport DMACK.

 

Prima cursa cu pneurile DMACK din competitia interna este programata la Brasov, in perioada 21 – 23 martie, iar prima participare in Campionatul European de Raliuri va fi SATA Rallye Acores, in Portugalia, in perioada 25 – 27 aprilie.