Patratele cu lipici marca Vali Porcisteanu

Joi, 11 iunie, în AFI Palace Cotroceni, iubitorii cailor putere s-au ”lipit” de spectacol, liantul fiind ultimul român încununat cu titlul de campion național de raliuri. A fost momentul în care am consemnat startul oficial al campaniei ”Lipește-te de #valiporcișteanu!”, proiectul prin intermediul căruia Vali revine în cea mai importantă competiție de motorsport din România.

Porcisteanu 1

Gheață fierbinte

Timp de aproape o oră, patinoarul AFI Palace Cotroceni a atras ca un magnet, deopotrivă, vedete din showbiz și sportul românesc, dar și vizitatorii centrului comercial, spectacolul ”Cool like Ice” oferind încă o probă a talentului incontestabil al piteșteanului. Mașina lui Vali a valsat pe gheață, ținând cu sufletul la gură sutele de privitori, iar pentru a potența momentele de virtuozitate la volan, show-ul a fost întregit de aparițiile trupei Ice Fusion Freestyle. Iar dacă în această primă parte a evenimentului vedetele au fost cele care au trăit, în dreapta campionului, senzațiile pe care le oferă o mașină de raliuri, nici fanii nu au fost privați de senzații tari. În parcarea AFI Palace Cotroceni, câștigătorii unei tombole dedicate exclusiv publicului având privilegiul de a gusta o porție de adrenalină într-o mașină pregătită pentru derapaj controlat aparținând școlii VPDS sau într-un Porsche Cayman GTS.

 

Pătrățele cu…lipici

Evenimentul a probat și faptul că acest nou proiect marca Vali Porcișteanu are priză! S-au lipit deja de echipajul #125 și îl vor însoți, virtual, pe probele speciale, MBT, VPDS, Wheels Spedition, Sibiu Rally Challenge, SafeFleet, AFI Palace Cotroceni, Auto Vicsal, Brioche Doree, Caru cu cafea, RBC, iLIkeIT și Giulia.

Porcisteanu

Și este doar startul!

Reamintim, pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să-și promoveze imaginea sau să susțină echipajul #125 în sezoanele 2015-2016, mașina a fost împărțită în spații publicitare pătrate cu o suprafață de 10×10 cm. Se poate ”lipi” oricine, pentru că suma per unitate este extrem de accesibilă, iar conceptul permite posibilități nelimitate de personalizare a pachetelor dedicate partenerilor. Detaliile campaniei sunt disponibile pe site-ul oficial al campionului din 2011: http://valiporcisteanu.com/campanie/