Experienta benefica pentru echipa Shark Racing la Transilvania Rally

Echipajul Shark Racing, alcatuit din Gabriel ENE si Ciprian SOLOMON, s-a aliniat la startul celei de-a cincea etape a Campionatului National de Raliuri la volanul unui Peugeot 208 R2, inlocuind astfel modelul Dacia Logan la volanul caruia echipajul a parcurs prima jumatate a sezonului competitional 2015. 

 

Am luat decizia sa schimbam masina pentru a doua jumatate a sezonului 2015 si ma bucur pentru alegerea care am facut-o. Transilvania Rally a reprezentat un raliu de acomodare si suntem multumiti, in mare parte, de cum au decurs lucrurile. Din pacate in prima zi a raliului, pe a doua speciala ne-am vazut nevoiti sa abandonam din cauza unor probleme tehnice. Mai exact ambreiajul a fost cel care a cedat dupa primii cinci kilometri si asa s-a incheiat prima zi pentru noi. Am luat startul in ziua secunda sub regula SuperRally si masina a functionat perfect, reusind astfel sa ne acomodam un pic cu ea si sa ne obisnuim cu tinuta de drum. Astept cu interes urmatoarea etapa de la Sibiu.” declara la finalul Transilvania Rally, Gabriel Laurentiu ENE.   

Gabriel Ene - Ciprian Solomon Transilvania Rally

Ciprian SOLOMON concluziona: “O masina excelenta pentru un debutant si ma bucur ca impreuna cu Laurentiu am reusit sa luam startul in campionat cu o masina de raliu de generatie noua. Chiar daca am avut probleme in prima zi am reusit in ziua secunda sa ne acomodam cu masina si cred ca pe viitor ne vom desurca mult mai bine. Pentru noi Transilvania Rally a reprezentat testul pe care nu am apucat sa il facem asa cum era normal inaintea etapei si deja ne concentram pe urmatoarea etapa care la avea loc la Sibiu.” 

 

Aflat la prima participare in acest sezon in Campionatul National de Raliuri, cel de-al doilea echipaj SHARK RACING format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU a reusit sa urce pe prima treapta a podiumui de premiere in cadrul Cupei Dacia, reusind sa castige 8 din cele 11 probe speciale. “Ne bucuram enorm pentru rezultat, mai ales ca vine in urma unei absente considerabile din campionat si sper sa mai avem ocazia in acest sezon sa repetam frumoasa figura de la Cluj.” declara Alex MIREA.

 

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri, Sibiu Rally Challenge, va avea loc in perioada 21-22 august.   

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul sgmarket.ro pe intreaga durata a sezonului competitional 2015.