Szabo Csongor s-a impus în primul duel din Cupa Suzuki

Echipajul Szabo Csongor/ Robert Maior a început sezonul 2016 cu o victorie în Cupa Suzuki, dar și la clasa 9, la Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Podiumul Cupei Suzuki a fost completat de Radu Necula și Peter Kelemen.

ssBAP_0003

Sezonul 2016 din Cupa Suzuki, competiția monomarcă dedicată modelului Swift Sport, a început o dată cu Tess Rally, prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Cu cinci echipaje la start, lupta din Cupa Suzuki a fost extrem de disputată pe clasicele probe de la Brașov.

 

Echipajul Szabo Csongor/ Robert Maior a avut un început perfect și a câștigat toate cele opt probe speciale ale raliului, fiind cei mai rapizi și la clasa 9. “A fost un weekend perfect pentru noi. Am ales de fiecare dată cele mai bune gume și ritmul nostru a fost unul foarte bun de la început până la sfârșit. Sunt bucuros că am început sezonul cu o victorie în Cupa Suzuki și la clasa 9 și sper să continuăm în același fel și la Sibiu, în etapa următoare”, a spus Szabo Csongor.

 

După etapa de la Brașov, Szabo Csongor este lider în Cupa Suzuki cu un total de 35 puncte, urmat de Radu Necula (28 puncte), Peter Kelemen (25 puncte), Alex Ardelean (22 puncte) și Cristi Rus (10 puncte). Următoarea etapă din Cupa Suzuki este programată la Sibiu, în perioada 15 – 16 aprilie, în cadrul celei de-a doua etape din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.