Sorin ENE participa la Raliul Moldovei Bacau

Vicecampionul european de drift in exercitiu, Sorin ENE, cunoscut mai bine sub porecla Haiu’, va participa la cea de-a patra etapa a Campionatul National de Raliuri. Veteranul pilot de drift are o cariera de peste 10 ani in aceasta ramura a motorsportului, in care detine si un titlu de campion national in 2015.  

Sorin va evolua astazi 16 iunie, in jurul orelor 18.00, in deschiderea Super Specialei, organizata pe un circuit stradal in centrul orasului Bacau, a noua proba speciala a zilei din Raliul Moldovei Bacau ajuns la cea de-a saptea sa editie.

 

Pilotul bucurestean nu se afla la prima sa experienta de acest fel el evoluand, in anul 2010, in deschiderea Super Specialei „Baneasa Rally Show” din cadrul Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT”. Dupa sapte ani Sorin ENE va repeta experienta, de aceasta data in cadrul intrecerii moldave care face parte din Trofeul European de Raliuri (European Rally Trophy) si Trofeul Balcanic de Raliuri (Balkan Rally Trophy), campionate europene desfasurate sub egida Federatiei Internaținale a Automobilului (FIA).

Datorita faptului ca Raliul Moldovei Bacau va marca cea mai mare transmisie în direct a unei etape de raliu din Romania, un exercitiu de imagine al organizatorului sprijinit de Dolce Sport și Televiziunea Romana, posturi tv care vor transmite live nu mai puțin de 6 ore de imagini de pe probele speciale. superspeciala se va putea vedea live la posturile TVR Iași, TVR 1 și TVR HD aceasta fiind asigurata de un car de productie al Dolce Sport, difuzarea urmand sa se faca in direct si pe acest pe postul tv Dolce Sport si concomitent cu posturile Televiziunii Romane.

 

Mai multe informatii precum timpii live de pe probele speciale, programul raliului, lista participantilor si altele puteti afla accesand pagina web raliul-moldovei.ro