Experienta benefica pentru Gabriel ENE la Transilvania Rally

Echipajul Shark Racing alcatuit din Gabriel ENE si Petru PALER pleca spre a doua etapa a Campionatului National de Raliuri cu obiectivul de a acumula noi kilometri de proba speciala. O buna parte a obiectivului a fost indeplinit echipajul reusind sa parcurga 9 probe speciale din totalul celor 14.

Transilvania Rally, desfasurat in perioada 5-6 mai, a contat in acest an si in Campionatul European de Raliuri TER (Tour European Rally), pilotii romani avand in acest fel ocazia de a concura alturi de piloti straini consacrati precum Giandomenico Basso sau Luca Rossetti.  

 

Pentru Gabriel ENE problemele tehnice au pus punct prematur unui raliu mult asteptat de pilotul bucurestean.

 

Raliul nu a inceput asa cum ne doream datorita lipsei de aderenta pe primele doua probe in care nu am reusit sa imi gasesc un ritm bun. Dupa primele doua speciale am remediat insa problema si alaturi de Petru am inceput sa crestem treptat ritmul si sa ne bucuram de frumoasele probe din judetul Cluj-Napoca. Din pacate ultima proba a primei bucle de sambata a insemnat pentru noi si ultima proba a raliului datorita problemelor tehnice aparute la masina. Dupa ce am parcurs toata proba Floresti cu avariile pornite datorita fatului ca motorul intrerupea la 5000rpm, am reusit sa ajungem in parcul de service unde am descoperit probleme la clapeta de acceleratie. Mecanicii au reusit sa remedieze problema insa odata ajunsi la startul aceleasi probe Floresti, pentru a efectua a doua trecere, motorul a inceput sa intrerupa din nou. Am decis sa ne oprim si sa revenim in parcul de service unde mecanicii au descoperit probleme la una din bobinele motorului. Ma bucur ca am reusit totusi sa parcurgem kilometri importanti pentru noi ca si echipaj si pentru ca am reusit sa participam la un raliu foarte frumos si bine organizat, la care am absentat anul trecut.” concluziona Gabriel Laurentiu ENE. 

 

Urmatoarea participare a echipajului Shark Racing, cu modelul Renault Clio R3, va avea loc la Raliul Harghitei, care se va desfasura in perioada 14-16 iulie 2017. 

 

Evolutia echipajului Shark Racing este sustinuta pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies.