Titi Aur la Raliul Argesului 2019

Editia 2019 a Campionatului National de Raliuri a debutat la finele saptamanii cu Raliul Argesului, intrecere care a revenit in calendar dupa 9 ani. O competitie asteptata cu optimism de echipajul Cotnari Rally Team, Titi Aur-Silviu Moraru. 

Multiplul campion national si colegul sau din echipa Cotnari Rally Team au luat un start in forta, dornici sa se implice in lupta la varf. Un viraj abordat insa prea optimist, pe prima proba speciala, a pus punct prematur, din pacate, parcursului lor. Dupa iesirea in decor, vazand ca in zona erau multi spectatori, care puteau pune umarul la revenirea pe traseu, Titi a fost tentat sa incearce sa continue. Silviu se resimtea insa, avea dureri mari la spate, si a decis sa se opreasca si sa ceara interventia echipajului medical.

 

Am fost prea optimist in acea sectiune si o apreciere incorecta a virajului a condus la acest abandon. Masina este in regula si am fi putut lua startul in Superally, dar, din pacate, Silviu a acuzat dureri lombare. Era chiar panicat, durerile fiind mari, astfel ca am decis sa cer o salvare. Nici nu a fost nevoie sa ies cu semnul, pentru ca un oficial a facut acest lucru si ambulanta a ajuns rapid la fata locului. De-a lungul carierei am avut parte de mai multe iesiri in decor, insa nici eu si nici copilotii nu am avut de suferit. Din pacate acum a fost momentul de a bifa o premiera la acest capitol”, povesteste Aur.

 

Silviu Moraru a fost investigat la spitalul din Pitesti si, constatandu-se o mica problema, doctorul a decis ca il poate externa, dar a recomandat sa nu mai ia startul si investigatii suplimentare. In functie de rezultatul acestora, echipajul Cotnari Rally Team va lua o decizie referitoare la a doua etapa. Cu atat mai mult cu cat aceasta este programata peste numai trei saptamani, pe macadam, la Arad.