Podium acasa pentru Porcisteanu si Dobre

O vacanță mai lungă ca oricând și pandemia care a dat totul peste cap nu au avut decât rolul de a le crește dorul de curse lui Vali Porcișteanu și Dan Dobre. Lucru demonstrat de faptul că fie chiar și pe ultima sută de metri, și cu o variantă de compromis în ceea ce privește materialul de concurs, vicecampionii României la ultimele două ediții s-au regăsit pe lista de start a primei etape din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Este raliul de casă. Ne vom bucura de fiecare kilometru de probă specială și vom compensa acest downgrade la capitolul tehnic cu o doză suplimentară de spectacol”, promiteau, înaintea competiției, Vali și Dan. Și s-au ținut de cuvânt. Mai mult, la finalul competiției, și-au trecut în cont un podium la general și victoria la Clasa RC2N. Mărturie a ritmului ridicat în care Mitsubishi Lancer Evo IX al celor doi a mers pe probe. Fie că vorbim despre cele de lângă Câmpulung, ori de cele programate pe cel mai frumos drum al lumii, Transfăgărășanul.

Suntem extrem de bucuroși că le-am oferit fanilor spectacolul pe care-l așteptau de atâta vreme. A fost un weekend perfect din punctul de vedere meteo, probele sunt, se știe deja, un real spectacol, astfel că ne-am bucurat de fiecare moment al acestei competiții”, spunea, la final, Vali Porcișteanu. Pe care statisticile îl găsesc, după această rundă, pe podiumul CNR Betano. Chiar dacă la finele ultimei speciale, pe barajul Vidraru, am avut parte de o festivitate aparte, după modelul de la coastă, optându-se pentru premierea ierarhiei Open.