Dan Gîrtofan ia startul la Raliul Argesului

Bine oferi, bine primești. O vorbă veche românească care s-a dovedit de fiecare dată potrivită. Deși părea o himeră participarea la prima etapă din Campionatul Național de Raliuri 2020, Raliul Argeșului, a devenit o certitudine. Dan Gîrtofan, alături de Tudor Mârza, vor lua startul la runda inagurală a unui sezon de raliuri mai altfel. Partenerul lui Giri de la etapa de „Coastă” de la Cheile Grădiștei, NetBet, a rămas impresionat de pasiunea lui pentru sportul cu motor, astfel că a decis să-i ofere sustinerea pentru a lua startul la Raliul Argeșului.

Da. E sigur! Voi participa, alături de Tudor, la Raliul Argeșului. Partenerul de la «coastă», NetBet, ne-a sărit în ajutor și de această dată și ne-a oferit posibilitatea de lua startul în etapa de la Pitești. O veste foarte bună și surprinzătoare, primită chiar cu câteva ore înainte să se termine perioada de înscriere. Le mulțumim enorm celor de la NetBet că au ales să ne susțină și la o etapă de raliuri. Asta înseamnă că au văzut lucruri frumoase la Cheile Grădiștei și că au rămas cu o impresie bună legat de tot ceea ce înseamnă lumea motorsportului românesc. Referitor la cursa argeșeană, avem un obiectiv clar: vrem să ne bucurăm de fiecare kilometru de probă specială, de fiecare viraj, de fiecare linie dreaptă, pentru că ne-au lipsit atât de mult. Și să le oferim fanilor o evoluție frumoasă, de care să fie mândri”, a spus Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza sunt susținuți la Raliul Argeșului de NetBet, Ramplast dar și de partenerii tradiționali,  Delcar, Castrol, MHS Truks &Service, Mipa și Presto.