Trust Motors sustine Raliul Argeșului Catena si in 2020

Trust Motors, importatorul oficial al mărcii PEUGEOT în România, susține în continuare automobilismul sportiv în calitate de Partener Oficial al Raliul Argeșului CATENA – Powered by PEUGEOT. Parteneriatul dintre Trust Motors și Raliul Argeșului Catena a început în 2019, cu ocazia revenirii competiției argeșene în calendarul Campionatului Național după zece ani de pauză competițională.

Pentru că sezonul competițional 2020 a suferit decalări și întârzieri cauzate de pandemia COVID-19, Raliul Argeșului CATENA – Powered by PEUGEOT va deschide sezonul 2020 din Campionatul Național de Raliuri Betano.

 

Raliul Argeșului Catena – Powered by PEUGEOT se va desfășura în perioada 25-27 IUNIE 2020, pe șase probe speciale de pe Transfăgărășan și din zona municipiului Câmpulung. Municipiul Pitești va fi gazda comandamentului și parcului de service,  acestea urmând a fi amplasate în centrul orașului. Competiția va debuta cu testele oficiale, în timp ce prima secțiune competitivă este programată vineri, la ora 16:30. A doua zi de concurs va purta concurenții pe aproape 80 de kilometri de probă pe Transfăgărășan, între Barajul Vidraru și Cabana Capra.

 

Raliul Argeșului CATENA va fi transmis LIVE pe platformele digitale PEUGEOT

 

Deoarece în 2019, la revenirea Raliului Argeșului CATENA – Powered by PEUGEOT în calendarul național de raliuri, spectatorii au luat cu asalt probele din Pitești, de lângă Curtea de Argeș sau de pe Transfăgărășan, organizatorii și-au dorit ca si la editia din 2020 cați mai mulți susținători ai automobilismului sportiv să se bucure de această experiență prin intermediul transmisiunii live,  respectând astfel măsurile de siguranță necesare în contextul actual și impuse de autorități.

 

Programul de transmitere LIVE al Raliului Argeșului CATENA – Powered by PEUGEOT 2020 debutează cu primul moment competitiv al cursei: ieșirea din parcul de service. Vineri, începând cu ora 16:30, startul festiv amplasat în centrul Piteștiului va fi transmis în direct. Mai apoi, începând cu ora 17:28, cele două probe de vineri, desfășurate lângă Câmpulung Muscel,

 

vor fi transmise LIVE cu cinci camere amplasate pe traseul de concurs. Comentariul de pe proba specială va fi însoțit de interviuri din regrupare și de la startul specialelor, astfel încât toate informațiile să fie transmise fanilor de acasă. 

 

Sâmbătă, camerele vor fi amplasate în cea mai spectaculoasă zonă a Transfăgărășanului, în apropiere de Cabana Capra. Ultima secțiune din PS4 ”Transfăgărășan” va fi LIVE începând cu ora 12:21, piloții urmând a oferi declarații ”la cald” la sosirea de pe urcarea spre zona Capra. Pentru ca Raliul Argeșului CATENA – Powered by PEUGEOT nu poate să se încheie fără recunoașterea meritelor celor mai rapizi sportivi, festivitatea de premiere, organizată pe Barajul Vidraru, va fi, de asemenea, transmisă LIVE de către camerele de filmat.

 

Pe parcursul celor două zile de concurs, spectatorii, fanii și toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmări Raliul Argeșului pe website-ul competiției (www.raliulargesului.ro), pe pagina oficiala de  Facebook a raliului cat și pe pagina oficială PEUGEOT ROMANIA