Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, locul 2 la Raliul Argeșului 2020

Primul raliu din sezon, primul podium pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza. Cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov au demonstrat că au încă multe de spus în peisajul automobilistic autohton și că nimic nu este mai dulce decât reîntâlnirea cu probele speciale după o pauză foarte lungă și plină de incertitudini.

foto – abimages.ro

Giri și Tudor au încheiat pe locul 2 Raliul Argeșului, după o evoluție frumoasă, fără probleme, pe „specialele” senzaționale de pe Transfăgărășan și nu numai. „Suntem foarte fericiți și bucuroși că am reușit să fim prezenți la startul campionatului. A avut parte de un weekend frumos aici, pe Transfăgărășan, pe niște probe superbe și cu o vreme perfectă pentru raliuri. Am venit la prima rundă după o perioadă destul de lungă, în care s-a acumulat mult stres legat de participarea noastră la evenimentele automobilistice în 2020. Mă bucur că am reușit să găsim niște parteneri care ne-au dat această șansă, de a fi prezenți măcar la etapa de debut a noului sezon. Dar, odată ajunși pe probele de la Raliul Argeșului, toate grijile noastre au fost înlocuite de bucuria de a pilota și de a face parte din nou din această aventură numită Campionatul Național de Raliuri. Am scos aproape maximum din ce se putea la această etapă. Este al 13-lea podium în ultimii 2 ani și asta ne bucură enorm. Mașina a funcționat perfect, colaborarea cu Tudor la fel, băieții din echipa tehnică au fost iar la înălțime, totul a fost bine”, a povestit Dan Gîrtofan.

 

Dan și Tudor au fost susținuți la Raliul Argeșului de NetBet, Ramplast, dar și de partenerii tradiționali, Delcar, Castrol, MHS Truks&Service, Mipa și Presto.