Campionul Balkan ERT din 2019 va lua startul la Raliul Moldovei Bacău

Echipajul bulgar alcătuit din Miroslav Angelov și Georgi Gadzhev se va alinia la startul celei de-a XI-a ediții a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile. Cei doi participă în sezonul 2021 al European Rally Trophy – Balkan Rally Trophy cu un automobil Škoda Fabia R5 sub culorile echipei Motorsport Academy Bulgaria deținută de către Petar Gyoshev.

Miroslav Angelov este triplu campion al Bulgariei la raliuri, dublu campion al Bulgariei la Rally Sprint și campion al Bulgariei la Viteză în Coastă. 

Alături de echipajul turc, liderul actual din campionatul Balkan ERT, echipajul bulgar este al doilea echipaj international care își anunță prezența la cea de-a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano. Totodată, întrecerea are statut de competiție internațională FIA, fiind singura etapă românească din campionatul European Rally Trophy – Balkan Rally Trophy.

În acest an se va păstra formatul de la ediția aniversară de anul trecut a raliului, cu un total de 120.36km împărțiți in 13 probe speciale.

Raliul Moldovei Bacău va beneficia de trei probe transmise în direct respectiv, cele două treceri pe proba Vermești din prima zi, urmând ca speciala de la circuitul de karting, care va încheia raliul, să fie transmisă și ea în direct pe canalul LOOKSPORT.  

Parteneri principali: DEDEMAN și DEDEMAN Automobile, Consiliul Județean Bacău, Primaria Moinesti

Parteneri: Evergent Investments, WILO, 4F, Helios, Hotel Dumbrava, SpeedPark, Primăria Zemeș, Primăria Bacău.

Parteneri media: Europa FM, Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, desteptarea.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, Ziarul de Bacău, Jurnal de Bacău, sportextra.ro, MotorsportNews.ro.