70 de piloti inscrisi pentru ultimele 2 etape de coasta

Vreme insorita pentru tot weekend-ul la Campulung Muscel

Interesul pentru ultimele doua etape de viteza in coasta este unul urias, inca 14 piloti manifestandu-si dorinta de a fi prezenti chiar si dupa terminarea perioadei de inscriere fara taxa. Daca numarul acestora se va pastra si la startul etapei de duminica, cursa de la Campulung va consemna recordul de prezenta din acest an competitional.

Pe lista de inscrieri au aparut nume rasunatoare printre care Heinz Gollner, Gunther Graef, Bogdan Nastase  sau Alex Mirea(ultimii doi protagonisti ai luptei din cupa Logan in CNRD 2010).  Acestia se adauga pleiadei de piloti inscrisi inainte, printre care Titi Aur, Vali Porcisteanu, Florentin Petre, Lucien Hora, Christian Nistoran, Lucian Boroianu sau Sorin Iliescu.

Stiam ca etapele de la Campulung sunt apreciate, dar fiind ultimele doua ale anului am crezut ca vor avea o prezenta scazuta la start. 68 de piloti la start este un vis frumos pentru orice organizator si le multumesc tuturor celor inscrisi. Probabil nu toti vor reusi sa faca si deplasarea in Muscel, desi cu marea majoritate am discutat chiar personal telefonic, dar acceptul si interesul lor initial ne bucura nespus. Este incununarea lucrului bine facut, a pasiunii si devotamentului nostru pentru acest sport si pentru practicantii lui. Multumesc primarului municipiului Campulung Muscel, domnul Calin Ioan Andrei, membrilor consiliului primariei, partenerilor nostri si echipei Hatters Motorsport. Sper sa ne vedem cu totii sanatosi si multumiti duminica la festivitatea de premiere.” – a declarat reprezentantul Hatters Motorsport, Norris Mageanu.

In alta ordine de idei, toate site-urile de specialitate prognozeaza pentru zona Campulung Muscel o vreme insorita pentru tot weekend-ul care urmeaza, cu temperaturi in jurul valorii de 15 grade si soare.

Muscel Racing Contest, editia a III-a, nu s-ar fi putut desfasura fara sprijinul Primariei Municipiului Campulung si al partenerilor Dunlop, Seat prin Euro Tehno Grup, Racing Nick, SKN, Pelind Family, Ramycom, Kaffa, Pasteur Caroseria, Negru Voda Lions Club.

LISTA INSCRIERI MRC III miercuri 20.10 ORA 20