Cronica unui pilot grabit – Resita 2010 (1)


Luni, 28 Iunie, ora 19 si ceva, trag tare spre Craiova sa ajung la un calculator, inscrierile pentru Resita se termina la ora 20 si evident, am scapat asta din vedere.

Ajung, completez formularul, “your message has been sent” -gata ne-am inscris-…

Etapele 5 si 6 din CNVCD de la Resita ne asteapta.

            – Masina e gata ?

            – Cum sa fie ? Cand vreodata a fost ?

Sta pe gumele si rotile de strada, asteptand, mai e de facut una alta la ea, dar in mare este etapa din sezonul 2010 la care va fi in cea mai buna forma. Gume sunt, unghiurile sunt reglate corect, motorul se pare ca va merge mult mai bine decat la Teliu. Suntem increzatori. Acolo am facut un loc 3 la H3 ceea ce ne-a multumit, aici speram la cel putin acelasi lucru, cu atat mai mult cu cat traseul ne place si lui Marius si masinii si subsemnatului. 

Citim pe forumuri ca oamenii -pilotii- deja isi fac aparitia la Resita, asta ne ridica oarecum turatia, abia asteptam. Telefon la platforma, e ok, am rezolvat, avem cu ce ajunge… Cazare, ne descurcam acolo, trebuie sa gasim ceva. Bagajul trebuie facut… unde sunt ochelarii de soare ?, la Teliu nu i-am avut si nu mai vrem sa repetam experienta, i-am gasit !

Totul e OK !

In toata agitatia asta, numai masina sta linistita si parca rade pe sub mustati, “uite-te si la astia, parca ei ar alerga la cursa si nu eu”.

Speram intr-o prestatie buna la Resita, poate din nou un podium, ar fi ideal. Cu sau fara podium, vom fi acolo, vom urca Domanul, ne vom bucura de masini, cai putere, prieteni, atrmosfera, de tot.

Va asteptam!!

Bass Evolution 2010

Comentarii

comentarii